Beal mortex

Beal Mortex Color is een harde, gekleurde afwerking voor vloeren en wanden. Geschikt voor badkamers, baden, aanrechtbladen, meubels, trappen of als afwerking in woonkamers.

De Mortex Color van Beal kent diverse voordelen ten opzichte van de overige Beton Ciré producten die in Nederland verkrijgbaar zijn. Het belangrijkste voordeel is dat het product van zichzelf al vanaf 1 mm waterdicht is. De meeste andere afwerkingen moeten geïmpregneerd of afgelakt worden tegen vocht. Waar, als de handelingen niet goed worden toegepast, vlekken in het stucwerk kunnen ontstaan. Mortex Color van Beal neemt geen vocht op waardoor er dus geen vlekken ontstaan. Wel wordt de Beal Mortex Color, ter preventie voor vuil, vaak beschermd met een olie, wax, zeep of lak.

Opbouw per vierkante meter:

  1. Aanbrengen van nodige primer
  2. Bewapening, hoeken of profielen
  3. Aanbrengen van 3 lagen Mortex
  4. Polijsten
  5. Het aanbrengen van een beschermproduct

Prijzen:

Afhankelijk van de grootte van het project worden er kortingen toegepast. Onze prijzen liggen tussen de 89 euro per vierkante meter voor vloeren tot 169euro per vierkante meter voor douches. Afhankelijk van  het project bevinden de prijzen zich tussen deze marges. Voor extra voorbereidende werkzaamheden hanteren wij een uur prijs van 46 euro. Alle prijzen zijn inclusief  6% BTW (dit geld alleen voor huizen ouder dan twee jaar).

Voor de kleurenkaart kunt u hier klikken!

Voor meer informatie over dit prachtige product klikt u hier! 

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op!