We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
Home > Kranen > Bongio kranen

Bongio kranen

Stone Company heeft een rijke collectie aan Bongio artikelen. Ons Bongio kranen assortiment is hieronder te bekijken. Wilt u een ander bijpassend Bongio product bij uw Bongio kraan? Klik dan hier voor onze volledige Bongio collectie.

Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Prijs
-

Over Bongio

Het merk Bongio werd opgericht door oprichter Mario Bongio in 1936. In dat jaar opende hij een kleine productiefaciliteit aan de oevers van het Italiaanse Ortameer in Alzo di Pella. Het bedrijf koos er vanaf het begin voor te focussen op innovatie, kwaliteit en design. Dit vormde later in combinatie met functionaliteit, stijl, technologie en ambachtelijke zorg voor detail het creatieve DNA van de organisatie.

Het merk is uiteindelijk onder leiding van de zoon van Mario, Antonio Bongio, wereldwijd uitgegroeid tot een groot merk uit Italië, dat iconische producten fabriceert en honderden prestigieuze projecten ontwikkelt. Elk product van Bongio is gemaakt vanuit het oogpunt van functionele innovatie.

Kranen van kwaliteit

Bongio is een bekend sanitairmerk dat zich richt op de productie van kwalitatieve kranen voor badkamers en keukens. De kranen van Bongio zijn ontworpen met de nadruk op functionaliteit en esthetiek en bieden daarnaast een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Alle kranen worden gemaakt van duurzame materialen, zoals messing en roestvrij staal (rvs), en zijn ontworpen om dagelijkse slijtage en corrosie door het gebruik in vochtige omgevingen tegen te gaan. Daarnaast zijn de kranen van Bongio voorzien van moderne technologieën die bijvoorbeeld de waterstroom regelen en lekken voorkomen.

Het design van de kranen van Bongio is tijdloos en elegant en past bij een hoop verschillende interieurstijlen. Of u nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische uitstraling of een traditioneel en klassiek ontwerp, Bongio biedt een breed scala aan kranen die aan uw specifieke wensen kunnen voldoen.

Bongio vindt duurzaamheid en het beschermen van het milieu enorm belangrijk. Daarom produceert het bedrijf kranen met een laag waterverbruik en een hoge energie-efficiëntie. Dit betekent niet alleen dat u water en energie bespaart, maar ook dat u met deze kranen bijdraagt aan een beter milieu.

Diverse collecties

Het merk biedt veel verschillende collecties, die elk een eigen unieke stijl en aanpak hebben. Bongio staat erg bekend om de productie van hoogwaardige artikelen, met kranen in het bijzonder.

Een van deze collecties is de Bongio Squadra serie. Deze collectie van Bongio bestaat uit een uitgebreide collectie kranen voor sanitaire toepassingen. Deze kranen zijn ontworpen met een specifieke focus op stijl, comfort en duurzaamheid. De kranen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en afwerkingen, zodat ze perfect aansluiten bij elke badkamerinrichting. Bovendien zijn de kranen uitgerust met moderne technologieën en functies, waaronder een regelbare stromingssnelheid en een thermostatische regeling. Elke kraan is daarnaast gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals messing, chroom en roestvrij staal (rvs).

Een ander voorbeeld van de Bongio kranen uit ons assortiment is de Bongio Tmix serie. Deze kranen zijn, net als kranen uit andere series, van hoogstaande kwaliteit en ontworpen met een focus op stijl, functionaliteit en duurzaamheid. De kranen hebben een moderne en strakke uitstraling. De Tmix kranen zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen, waaronder chroom, mat zwart en messing. Hierdoor zit er altijd wel een kraan tussen die past bij uw badkamerinrichting. Naast dat de Tmix collectie er mooi uitziet, is de serie ook nog eens zeer functioneel. De kranen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals een waterbesparende stroombegrenzer en een zachte start/stopfunctie. Deze technologieën zorgen voor een soepele en efficiënte waterstroom. Door het duurzame materiaal waarvan de kranen gemaakt zijn, zullen ze jarenlang meegaan zonder problemen.

Zoekt u een ander Bongio product of wilt u een bijpassend product bij uw Bongio kraan? Bekijk dan hier ons gehele Bongio assortiment.

De garantie van Bongio

Bongio is een merk dat bekendstaat om de hoge kwaliteit van haar producten en dat vertrouwen willen ze ook uitstralen naar haar klanten. Daarom bieden ze op alle kranen een garantieperiode van standaard twee jaar. Tijdens deze periode zullen producten indien nodig gratis gerepareerd of vervangen worden als gevolg van een productiefout. Dit geeft de gebruiker de zekerheid dat ze een product afnemen waar ze op kunnen vertrouwen.

Bestel nu eenvoudig online

Stone Company is een erkende dealer van Bongio producten. In ons assortiment vindt u een selectie van de kranen van dit topmerk. Onze producten worden rechtstreeks uit voorraad geleverd, waardoor u vrijwel altijd binnen één werkdag kunt genieten van uw nieuwe aankoop. Indien u graag het product eerst wilt zien voordat u deze online bestelt, dan nodigen we u uit een bezoek te brengen aan onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15)!.