We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
Home > Hotbath > Hotbath Cobber

Hotbath Cobber

Stone Company heeft een nieuwe collectie van Hotbath: Cobber, de meest kleurrijke serie van Hotbath. Wie op zoek is naar een kleurrijke kraan kan niet om de Cobber serie heen. Deze bestaan namelijk uit dé trendy designkranen waarin vorm, innovatie en kleur samenkomen. Niet voor niets de populairste kranenserie van Hotbath. Benieuwd naar alle producten van Hotbath? Klik dan hier voor onze volledige Hotbath collectie.

Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Prijs
-

Stone Company | Hotbath Cobber

Bij Stone Company bent u aan het juiste adres voor sanitairproducten van A-klasse. Niet voor niets behoort ook het Nederlandse Hotbath tot ons vaste assortiment. De Cobber serie is de populairste kranenserie van dit merk. Op onze website zijn alle artikelen van deze serie voorzien van uitgebreide productbeschrijvingen en heldere foto’s. Wilt u de kra(a)n(en) die u in gedachten heeft het liefst ook even van dichtbij bekijken? Of heeft u behoefte aan de adviezen van een deskundige? In onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15)! bent u van harte welkom.

Over Hotbath

Hotbath werd in 2007 opgericht en is een import- en handelsbedrijf met een focus op kranen. Dat deze het neusje van de zalm zijn, wordt bevestigd door het gegeven dat deze enkel via sanitairspeciaalzaken in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Zo ook bij Stone Company. Hotbath staat voor hoogwaardige kwaliteit en Italiaans design. Om de kwaliteit te waarborgen, vindt de volledige productie in de Noord-Italiaanse regio Cusio-Valsesia plaats. De producenten behoren tot de wereldtop op het gebied van fijnmetaalbewerking.

In 2019 nam de grootste Scandinavische producent van mengkranen Hotbath over. Dit heeft geleid tot een nog sterkere boost op het gebied van innovatie. Daarnaast neem Hotbath steeds meer stappen op het gebied van duurzaamheid. Iets wat we bij Stone Company toejuichen.

Hotbath Cobber collectie

De Hotbath Cobber collectie is de populairste serie van dit Nederlands-Italiaanse merk. Dit heeft het in de eerste plaats te danken aan zijn moderne en elegante design, maar ook aan de verschillende kleuren waarin de kranen leverbaar zijn. Zo vindt u altijd wel een Hotbath Cobber kraan die geheel bij de stijl van uw badkamer past.

In totaal worden de kranen in maar liefst 15 verschillende finishes geleverd. Ze zijn verkrijgbaar in chroom, geborsteld nikkel, geborsteld messing, gepolijst messing, verouderd messing, geborsteld koper of glans nikkel. Omdat de kranen niet van een oppervlaktebescherming zijn voorzien, verandert hun kleur onder invloed van gebruik en andere omgevingsfactoren. Dit levert u een uniek badkameronderdeel op. De diameter van de Hotbath Cobber collectie betreft 20 millimeter. Dat zit precies tussen de series Laddy en Buddy in.

De garantie van Hotbath

Hotbath staat behalve voor hoogwaardige kwaliteit ook voor uitstekende klantenservice. Deze komt duidelijk terug in het garantiebeleid van de fabrikant. Voor ieder Hotbath product, waaronder dus ook de Cobber serie, geldt een garantietermijn van 5 jaar oftewel 60 maanden. Indien u volgens de richtlijnen recht heeft op garantie, herstelt Hotbath uw kraan geheel kosteloos.

Bestel nu eenvoudig online

Stone Company is een erkend leverancier van Hotbath en Hotbath Cobber producten. In ons assortiment vindt u dan ook een ruim aanbod, dat wij up-to-date houden met de nieuwste toevoegingen van deze producent. Bij een besteding vanaf 100 euro in onze webwinkel betaalt u geen verzendkosten. Bovendien geldt voor het overgrote deel van onze producten dat deze op voorraad zijn en direct kunnen worden geleverd. Wilt u een Hotbath Cobber kraan of een van onze andere artikelen met eigen ogen zien? Komt u dan gerust langs in onze showroom.