We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
Home > Bad > JEE-O baden

JEE-O baden

Stone Company is al jaren een officiële dealer van JEE-O producten. Hieronder staat onze uitgebreide collectie aan JEE-O baden. Wilt u graag een bijpassend product voor uw JEE-O bad? Klik dan hier voor onze complete JEE-O collectie.

Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Prijs
-

Over JEE-O

Het Nederlandse sanitairmerk JEE-O streeft ernaar dat gebruikers elke dag opnieuw rust en ruimte vinden voor lichaam en geest. Dit doen ze door minimalistische, luxueuze en stijlvolle sanitairproducten op de markt te brengen. De herkenbare designstijl van ontwerper Lammert Moerman spreekt veel mensen erg aan. Dit verrast ons als Stone Company totaal niet, want de producten van JEE-O zijn echte eyecatchers. Ze zijn niet alleen een genot voor het oog, maar bieden ook een verrijking tijdens het dagelijks gebruik.

Baden van kwaliteit

JEE-O staat bekend om de goede kwaliteit van hun producten. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door hun gedegen ontwerpen en de gebruikte materialen. Deze materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en garanderen een lange levensduur. Wanneer u op zoek bent naar een bad voor in uw huis, dan heeft JEE-O wel een passend product voor u. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol ontwerp of een praktische oplossing, dit merk biedt het allemaal.

Naast de kwaliteit van de materialen, is er ook veel aandacht voor het design van de baden. JEE-O heeft een team van ontwerpers die altijd op zoek zijn naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dit leidt tot producten die er niet alleen goed uitzien, maar ook comfortabel en functioneel zijn.

Diverse collecties

JEE-O biedt een breed scala aan producten aan, waaronder verschillende collecties. Of u nu op zoek bent naar een bad voor uw badkamer of een buitenbad, er is altijd een collectie die aan uw wensen voldoet. Ongeacht welke collectie u kiest, u kunt er zeker van zijn dat u een product koopt van de hoogste kwaliteit. JEE-O garandeert de duurzaamheid en de veiligheid van hun producten en staat bekend om hun gedegen ontwerpen en innovatieve oplossingen.

Stone Company levert een groot aantal badcollecties van dit hoogstaande merk. Voorbeelden van series in ons assortiment zijn Amsterdam, Dubai, Soho, Acanthus, Bloom, London en Flow. Wilt u liever een ander JEE-O product of bent u op zoek naar een product dat past bij uw JEE-O bad? Ga dan hier naar onze gehele JEE-O collectie.

De garantie van JEE-O

JEE-O staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en zijn uitstekende garantiebeleid. Het bedrijf biedt een uitgebreide garantie op alle producten. De garantietermijnen variëren afhankelijk van het product, maar dit beslaat altijd minimaal 2 jaar. Wanneer u een product van JEE-O aan wilt schaffen, bent u er zeker van dat u een product van topkwaliteit in handen krijgt. Alle artikelen van het merk worden gemaakt van hoogwaardige materialen en volgens de allerhoogste normen. Mocht er onverhoopt toch iets kapotgaan, dan staat JEE-O garant voor reparatie of vervanging van het product.

Bestel nu eenvoudig online

Wij zijn een officiële dealer van JEE-O artikelen. Stone Company biedt een uitgebreid assortiment aan JEE-O baden, waardoor u altijd iets vindt dat aan uw wensen voldoet. Onze producten worden direct uit voorraad geleverd, zodat u er bijna altijd zeker van kunt zijn dat u uw bestelling de volgende werkdag in huis heeft. Mocht u twijfelen en de producten liever in het echt willen zien, dan raden we u aan naar onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15) te komen. Hier kunt u de producten in het echt bekijken en kunt u worden geholpen door een van onze specialisten.