We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
Home > Kranen > JEE-O kranen

JEE-O kranen

Stone Company is al jaren een erkende verkoper van artikelen van het merk JEE-O. Hieronder vindt u ons uitgebreide aanbod van JEE-O kranen. Bent u op zoek naar een ander bijpassend product? Klik dan hier voor onze complete collectie van het merk JEE-O.

Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Prijs
-

Over JEE-O

Het Nederlandse sanitairmerk JEE-O vindt het belangrijk om u elke dag opnieuw rust en ruimte te bieden voor uw lichaam en geest. Het bedrijf bereikt dit door minimalistische, luxe en stijlvolle sanitairproducten op de markt te brengen. De herkenbare ontwerpstijl van ontwerper Lammert Moerman trekt veel aandacht en is een echte eye-catcher. De producten van dit merk zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook ontworpen om dagelijks van te kunnen genieten tijdens het gebruik ervan.

Kranen van kwaliteit

Bent u op zoek naar kranen van topkwaliteit? Dan is een JEE-O kraan voor u zeer geschikt. Dit bedrijf staat bekend om de uitstekende kwaliteit van hun producten en de kranen zijn hier geen uitzondering op. Elke kraan die door JEE-O wordt geproduceerd, wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt. Ze gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste technologieën om te zorgen voor duurzame en stijlvolle producten.

De kranen van JEE-O zijn niet alleen functioneel, maar zijn ook ontworpen met oog voor detail en esthetiek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, zodat u altijd een kraan vindt die bij uw persoonlijke smaak en interieur past. Wat betreft de functionaliteit, kunt u erop vertrouwen dat de kranen vlekkeloos werken. Ze zijn eenvoudig te bedienen en bieden een soepele en nauwkeurige waterstroom.

Diverse collecties

Als u op zoek bent naar een kraan voor uw badkamer, dan biedt JEE-O u een groot aantal collecties om uit te kiezen. Voorbeelden van JEE-O collecties die kranen bevatten, zijn de Bloom, Flow, Soho, Pure en Slimline series.

Of u nu op zoek bent naar een modern, strak ontwerp of een meer klassieke uitstraling, JEE-O heeft een collectie die aan uw wensen voldoet. Zo staat bijvoorbeeld de JEE-O Pure collectie vooral bekend om zijn minimalistische stijl en hoge kwaliteit. Deze collectie is geproduceerd met het oog op duurzaamheid. Ook zijn de JEE-O Pure producten elegant en functioneel voor in een badkamer.

Een andere collectie, de JEE-O Soho collectie, is erg modern en voornamelijk gemaakt voor badkamers en buitenruimtes. Tijdens de productie wordt vooral gefocust op stijl en functionaliteit. De JEE-O Soho producten zijn niet alleen esthetisch, maar ook fijn in gebruik. Net als JEE-O Pure is deze collectie gemaakt met duurzaamheid in het achterhoofd. Het bedrijf gebruikt materialen van goede kwaliteit en werkt volgens internationale normen. Dit doen ze om de levensduur van producten te verlengen en het milieu te beschermen.

Wilt u geen kraan van een van deze collecties maar liever een ander JEE-O product? Of bent u op zoek naar een bijpassend product bij uw JEE-O kraan? Neem dan hier een kijkje voor onze gehele JEE-O collectie.

De garantie van JEE-O

JEE-O staat bekend om haar uitstekende kwaliteit producten en haar geweldige garantiebeleid. Elk product van het bedrijf wordt geleverd met een ruime garantieperiode die minimaal 2 jaar bedraagt. Echter deze termijn varieert afhankelijk van het specifieke product. Voor kranen en douches biedt JEE-O namelijk zelfs een fabrieksgarantie van 7 jaar.

Bij de aanschaf van een JEE-O product, kunt u er zeker van zijn dat het is gemaakt is van alleen de beste materialen en volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Mochten er toch problemen ontstaan met het product, dan zorgt JEE-O ervoor dat het hersteld of vervangen wordt. Het bedrijf neemt de verantwoordelijkheid voor het product en streeft altijd naar volle tevredenheid van de klant.

Bestel nu eenvoudig online

Als u op zoek bent naar producten van het merk JEE-O, dan bent u bij Stone Company aan het juiste adres. Wij zijn een officiële dealer van JEE-O en beschikken over een uitgebreid assortiment aan kranen van dit merk. Onze producten worden direct uit voorraad geleverd, zodat u snel kunt genieten van uw aankoop. Mocht u nog twijfelen over een product, dan raden we u aan een bezoek te brengen aan onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15)!. Hier kunt u het betreffende product in het echt bekijken.