We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
Home > JEE-O > JEE-O Soho

JEE-O Soho

Stone Company biedt een uitgebreid aanbod van producten van het bekende merk JEE-O, waaronder de JEE-O Soho collectie. Bij Stone Company staat kwaliteit altijd voorop. Daarom bent u er bij ons zeker van dat u kwaliteitsproducten aanschaft. Onze volledige JEE-O Soho collectie is te bekijken op onze website. Voor een ander artikel uit de JEE-O Soho lijn of uit een andere JEE-O collectie kunt u hier ons volledige JEE-O assortiment bekijken.

Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Prijs
-

Over JEE-O

JEE-O is een Nederlands merk en staat bekend om zijn stijlvolle en innovatieve producten voor zowel badkamers als buitenruimtes. Het bedrijf heeft een brede collectie producten, waaronder douchesystemen, kranen, buitendouches en zwembadproducten. De focus van JEE-O ligt op het creëren van producten die zowel mooi als praktisch zijn.

Daarnaast neemt het bedrijf duurzaamheid als belangrijk uitgangspunt. Met hoogwaardige materialen en internationale normen, streeft JEE-O naar duurzame producten die langer meegaan en het milieu zo min mogelijk belasten. Ook klanttevredenheid staat bij JEE-O hoog in het vaandel.

Dankzij de combinatie van stijl, duurzaamheid en een goede service is JEE-O een populaire keuze voor high-end producten. Of het nu gaat om een buitendouche, kraan of douchesysteem, JEE-O biedt producten die aan vrijwel alle wensen en stijlen kunnen voldoen.

JEE-O Soho collectie

De JEE-O Soho collectie is een elegante en moderne lijn van het merk dat is ontwikkeld voor badkamers en buitenruimtes. De collectie omvat douchesystemen, kranen en accessoires die zijn ontworpen met een focus op stijl en functionaliteit. De JEE-O Soho producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal (rvs) en messing. Deze twee materialen zorgen voor een stijlvolle en duurzame afwerking. De producten hebben een tijdloze uitstraling en passen in elk badkamer- of buitenontwerp.

Met de JEE-O Soho collectie kunt u een moderne en elegante badkamer of buitenruimte creëren. De producten zijn niet alleen mooi om te zien, maar bieden ook een uitstekende gebruikservaring. Daarnaast focust het bedrijf enorm op duurzaamheid. Het bedrijf gebruikt materialen van goede kwaliteit en werkt volgens internationale normen. Dit doen ze om de levensduur van producten te verlengen en het milieu te beschermen.

De garantie van JEE-O

JEE-O levert producten van hoogwaardige kwaliteit en biedt daarnaast een uitstekend garantiebeleid. Bij aankoop van een JEE-O product weet u zeker dat u een product koopt dat volgens de hoogste normen is geproduceerd. Het garantiebeleid varieert per product, maar bedraagt meestal minimaal 2 jaar. Mocht er binnen de garantieperiode ooit een probleem met het product zijn, dan staat JEE-O klaar om het op te lossen. Denk hierbij aan een reparatie of vervanging van het product. Hiermee laat JEE-O zijn verantwoordelijkheid zien en blijft het bedrijf streven naar tevreden klanten.

Bestel nu eenvoudig online

Stone Company is een erkende verkoper van JEE-O artikelen en biedt een breed assortiment van JEE-O producten, waaronder de JEE-O Soho collectie. Onze focus ligt op hoogwaardige artikelen, aantrekkelijke prijzen en snelle levering. Vaak leveren wij onze producten direct uit voorraad, waardoor u uw product snel in huis kunt verwachten. Twijfelt u over een product? In dat geval nodigen wij u graag uit om onze showroom in van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15) te bezoeken. Hier kunt u de producten goed bekijken en om een deskundig advies vragen van onze sanitairspecialisten.