We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?

Wat is een sunshower?

1 juni 2023
1 minuut
Luuk
Een sunshower is een moderne manier van douchen die steeds populairder wordt over de hele wereld. Het is een UV of infrarood paneel dat aan de muur bij de douchekop wordt gemonteerd. Het combineert het beste van twee werelden: het regenachtige gevoel van een regendouche en het ontspannende effect van zonlicht. Het LED-licht imiteert het zonlicht waardoor het water een aangename temperatuur heeft en het LED-licht samen met de regendouchekop voor een regenachtige ervaring zorgen.

Hoe werkt een sunshower?

Een sunshower is ontworpen om de ervaring van een regendouche en zonnedouche te combineren. Het LED-licht verwarmt het water en imiteert het zonlicht, waardoor het water een aangename temperatuur krijgt en het LED-licht samen met de regendouchekop voor een regenachtige ervaring zorgen. Deze combinatie zorgt voor een ultiem ontspannen gevoel.

Wat kost een sunshower?

De prijs van een sunshower varieert sterk, afhankelijk van het type en de kwaliteit. Een eenvoudige sunshower is al verkrijgbaar vanaf ongeveer € 1.125,-. Het is belangrijk om te overwegen wat u zoekt in een sunshower en wat uw budget is, voordat u een aankoop doet.

Is een sunshower gevaarlijk?

Over het algemeen is een zonnendouche niet gevaarlijk, mits het product voldoet aan de veiligheidsnormen en beschikt over de juiste certificeringen. Het is belangrijk om te zorgen dat u een veilige en betrouwbare zonnendouche aanschaft, zodat u zeker kunt zijn van een veilige en ontspannende ervaring. Bij Stone Company bieden wij enkel zonnendouche aan die over de juiste certificeringen beschikken.

Is een sunshower gezond?

Een zonnendouche wordt vaak beschouwd als gezond omdat het de huid verzacht, de bloedsomloop verbetert en spanningen vermindert. Daarnaast vult het in de winter precies genoeg vitamine D aan. Het LED-licht en het verwarmde water kunnen helpen bij het verminderen van stress en het ontspannen van de spieren. Het is echter altijd belangrijk om uw arts te raadplegen voordat u begint met een nieuwe gezondheidsbehandeling. Voor vragen kunt u altijd vrijblijven contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom.

Andere interessante artikelen

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.