Bongio

Bongio

Vanuit de visie dat een badkamer meer is dan een verzameling ¬kranen en sanitair begon Mario Bongio in 1936 zijn bedrijf net buiten Milaan. Zijn visie zie je vandaag de dag nog steeds terug in de huidige collectie kranen en douches. Alle producten hebben een kenmerkend, bijna iconisch design dat perfect past in elke moderne badkamer. Dankzij het tijdloze ontwerp zijn de producten uit verschillende collecties perfect met elkaar te combineren. Precies zoals Mario Bongio voor ogen had.

Italiaans vakmanschap

De kranen van Bongio zijn puur Italiaans vakmanschap. Het merk maakt uitsluitend gebruik van materialen van de allerhoogste kwaliteit en produceert alle kranen in haar eigen fabriek in Italië. Vorm, innovatie en duurzaamheid spelen een belangrijke rol bij het ontwerp van de kranen. Aan alle kleine details wordt gedacht en de kranen worden uitstekend afgewerkt. Ondanks dat design een van de belangrijke speerpunten is, doet het merk nooit af aan functionaliteit. Door deze perfecte balans kom je de kranen van Bongio over de hele wereld tegen in hotels, wellnessresorts en residenties waar veel aandacht is besteed aan het interieur.

Bongio kranen en douches

Bongio heeft een ruim aanbod kranen en biedt zowel inbouwkranen als losse kranen. De meeste kranen zijn afgewerkt in chroom, maar een aantal modellen is ook verkrijgbaar in een zwart chromen of matzwarte uitvoering. Dit staat bijvoorbeeld prachtig bij een natuurstenen tegel. Bij Stone Company vind je ook verschillende douche- en badkranen van Bongio. Daarnaast hebben wij bijna alle binnenwerken op voorraad. Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor jouw badkamer? Bekijk dan eens de plafondkraan van Bongio.

Kranen en douches van Bongio:

  • Italiaans vakmanschap
  • Tijdloos design
  • Innovatief én functioneel
  • Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen
  • 10 jaar fabrieksgarantie op alle kranen en douches

Bongio koop je bij Stone Company

Stone Company heeft een ruim assortiment Bongio kranen. Ben je benieuwd naar de collectie of wil je een van de kranen graag met eigen ogen bewonderen? Bezoek dan onze showroom van ruim 500 m2 in Rotterdam. Bestel je liever online, maar heb je nog een vraag? Bel ons dan op +31 10 285 7585 of stuur een bericht. Wij adviseren je graag over de Bongio collectie.