Gessi

Gessi

Het Italiaanse merk Gessi is een van de grondleggers van het designsanitair zoals we dat vandaag de dag kennen. In 1992 startte Umberto Gessi zijn onderneming met een duidelijke missie: het transformeren van een object met een gebruiksfunctie naar een designobject. Deze missie loopt tegenwoordig nog steeds als een rode draad door het bedrijf. Naast kranen vind je bij ‘The Private Wellness Company’ ook masserende douchekoppen, luxe regendouches en badkranen met watervallen. Alle producten worden in de eigen fabriek in Italië geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitstandaarden.

Italiaans design

Design en functionaliteit staan bij Gessi centraal en dit zie je terug in ieder product. Alle ontwerpen zijn doordacht en komen het gebruik ten goede. Prachtige vormen, rijke materialen, bijzondere texturen en een stijlvolle uitstraling. Niet voor niets kom je de badkamerelementen van Gessi over de hele wereld tegen in luxe hotels en spa’s. Ben jij ook op zoek naar het ultieme gevoel van ontspanning, rust en wellness, dan mogen de producten van Gessi in jouw badkamer niet ontbreken.

Voor elke badkamer

Gessi heeft een ruim assortiment met een divers aanbod kranen, zoals wastafelkranen, badkranen en douchekranen. Alle kranen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afwerkingen. Denk hierbij aan kranen met unieke texturen, coatings in verschillende metaaltinten en kranen in verschillende hoogtematen. Er is dus altijd een kraan voor jouw badkamer.

Duurzame kranen

Kies je voor een kraan van Gessi, dan kies je niet alleen voor een mooie, maar ook voor een duurzame kraan. Waterbesparing is namelijk een van de speerpunten in het ontwerp van Gessi kranen. Daarnaast wordt er continu onderzoek gedaan naar nóg zuinigere ontwerpen, verbeterde productieprocessen, technische innovaties en duurzaam materiaalgebruik.

Gessi in de showroom van Stone Company

Wil je de designkranen van Gessi graag met eigen ogen bewonderen? Bezoek dan onze showroom in Rotterdam. Hier vind je meer dan 500 m2 aan badkamerinspiratie en een groot gedeelte van de Gessi collectie. Heb je een vraag of wil je graag meer weten over een Gessi product? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar op +31 10 285 7585. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar [email protected]