Quadro Design

Quadro Design

De filosofie van het Italiaanse designmerk Quadro Design is simpel doch krachtig; Op een maatschappelijk verantwoorde manier duurzame, unieke luxe kranen bieden die prijs kwalitatief van zeer hoge klasse zijn.  Quadro Design ziet de eindconsument als co-creator die zorgt voor continue verbetering in het productieproces. Zodoende zijn ze al jarenlang een van de toonaangevende merken op RVS kranen en design.

Quadro Design hanteert een MVO beleid waarbij alleen gewerkt wordt met ISO-gecertificeerde roestvrijstalen aisi304 en aisi316L. Daarnaast worden alle kranen gemaakt van gerecycled roestvrijstaal, waarbij zelfs de verpakkingen van gerecycled karton zijn.

Alle Quadro Design kranen zijn gecertificeerd onder de internationale richtlijnen met betrekking op functionaliteit, veiligheid en milieu. Daarnaast zijn alle kranen ontworpen door de befaamde designers Hans Thyge Raunkjaer en Design studio Adolini.

Design kranen voor badkamer van Quadro

Minimalistisch design, organische vormen, lichtgewicht, krasbestendig, met een lange levensduur én allemaal van het krachtigste RVS. De wastafelkranen en douches van Quadro zijn kwalitatief zeer hoogstaand en een ware aanvulling voor uw luxe keuken of badkamer. Quadro Design kent de volgende productlijnen:

  • Quadro Design Levo
  • Quadro Design Volcano
  • Quadro Design Source
  • Quadro Design Ocean
  • Quadro Design Ottavo
  • Quadro Design Ono

Keukenkranen van Quadro Design

Quadro Design heeft een van de meest strakke RVS keukenkranen op de markt met het sterkste RVS. Een keukenkraan van Quadro Design is een ware aanvulling voor uw luxe keuken. De Quadro Design keukenkranen zijn verdeeld over 4 productlijnen met elk een sterke eigen identiteit:

  • Quadro Design Ottavo
  • Quadro Design Inox
  • Quadro Design Quattro
  • Quadro Design Hitech

Quadro Design stelt hoge eisen aan het eigen productieproces en wilt service brengen voor nu en over de gehele levensduur. Waar normale kranenmerken vaak 1 jaar of maximaal 2 jaar op binnenwerken geven, gaat Quadro Design verder. Quadro Design geeft liefst jaar fabrieksgarantie op alle kranen, wat perfect de missie: ‘Total trust in product design. The principles of the eco-design are a natural and integral part of the creation and development of our product.’ representeert.

Kortom, een uniek kranenmerk. Wij als Stone Company zijn er trots op om dealer te zijn van dit prachtige Italiaanse sanitairbedrijf. De kranen zijn zowel te bezichtigen op onze webshop als in onze showroom in Rotterdam.