Sunshower

Sunshower

Genieten van de zon en douchen tegelijkertijd? Met de douches van Sunshower wordt het douchemoment een ware douchesensatie.

Douchen met infraroodlicht

Infraroodlicht dringt diep door in de huid en zorgt dat het lichaam zichzelf opwarmt. Deze warmte heeft een ontspannend effect en verhelpt of vermindert lichamelijke klachten zoals spierpijn, nek- en rugklachten en blessures. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Kortstondige blootstelling aan infraroodlicht is goed voor de gezondheid en veilig. Alle Sunshower douches zijn daarom uitgerust met een ingebouwde timer van acht minuten voor infraroodlicht.

Douchen met uv-licht

Een aantal Sunshower modellen, zoals de Deluxe en Combi, beschikt naast infraroodlicht ook over uv-licht. Zonlicht bestaat uit uv-licht en is essentieel voor veel van onze levensfuncties. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, reguleert de hormoonproductie en is van invloed op ons humeur. De Sunshower geeft een veilige, lage dosis uv-licht en kan dagelijks worden gebruikt. De ingebouwde timer van tien minuten voorkomt een te lange blootstelling en verbranding. Tien minuten met de Sunshower is vergelijkbaar met tien minuten in de Nederlandse zomerzon. De Sunshower is daarom met name in de donkere wintermaanden een veilige optie om aan de dagelijkse dosis uv-licht te komen.

De voordelen van een Sunshower

  • Verschillende uitvoeringen

Een Sunshower is verkrijgbaar in diverse maten. Bepaalde modellen zijn met name geschikt om de rug te verwarmen, terwijl andere modellen juist het hele lichaam verwarmen.

  • Inbouw of opbouw

De meeste Sunshower modellen zijn bedoeld om in te bouwen. Het Combi model kan ook in een bestaande badkamer worden geplaatst.

  • Ingebouwde timer

Alle Sunshowers beschikken over een ingebouwde timer. Hierdoor geniet je altijd op een veilige manier van infrarood- en uv-licht.

  • Design

Elke Sunshower heeft een prachtig design waardoor ze perfect integreren in een moderne badkamer.

  • Veilig

Een Sunshower is 100% veilig. Het lichtsysteem is speciaal ontwikkeld voor de douche en voldoet aan alle Europese richtlijnen.

  • Alternatief voor de zonnebank

De Sunshower geeft 10 minuten per dag een kleine, veilig dosis uv-licht. Dit zorgt voor een mooie, egale teint zonder dat het uw huid beschadigt. Dit in tegenstelling tot een zonnebank waarbij het lichaam in een korte tijd wordt blootgesteld aan een grote dosis uv-licht. Dit is schadelijk voor de huid en kan huidziekten, zoals huidkanker, veroorzaken.

Sunshower bij Stone Company

Wil je meer weten over de producten van Sunshower of wil je het warmte-effect zelf ervaren? Bezoek dan onze showroom aan de Bergse Rechter Rottekade 1 in Rotterdam. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van een Sunshower in jouw badkamer en hebben meerdere modellen werkend in onze showroom.