Vola

VOLA

De kranen van VOLA zijn het perfecte voorbeeld van Scandinavisch design. Minimalisme, materiaalgebruik en afwerking vind je terug in ieder product. In 1968 bracht het Deense merk hun eerste kraan op de markt en was daarmee een pionier in de sanitairwereld. Vandaag de dag zijn de kranen van VOLA nog steeds erg gewild door interieurdesigners en architecten en wij begrijpen volledig waarom. De kranen geven elke badkamer een moderne en tijdloze uitstraling en zijn van perfecte kwaliteit. Wij zijn er daarom ook trots op dat wij een officiële VOLA dealer zijn.

Kranen voor elke badkamer

Het assortiment van VOLA is zeer uitgebreid en loopt van wastafelkranen tot complete douches. Daarnaast zijn er ook handdoekverwarmingen en badkameraccessoires, zoals tissuehouders en afvalemmers verkrijgbaar. De volledig collectie kranen is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan matzwart, chroom of geborsteld RVS. Voor iedere stijl badkamer heeft VOLA een geschikte kraan.

Perfecte kwaliteit

Wat alle VOLA producten met elkaar gemeen hebben, is de onovertroffen kwaliteit. De producten worden al meer dan 45 jaar in de eigen fabriek in Horsens, Denemarken, geproduceerd. Hier worden de producten, volgens goed Scandinavisch vakmanschap, met de hand gemaakt. Naast de hoge kwaliteitstandaard staat VOLA bekend om haar milieubewuste productieproces. Zo wordt er gebruikgemaakt van loodvrije messing, wordt de uitstoot van toxische stoffen geminimaliseerd en worden veel materialen in het proces gerecycled.

VOLA design douches en kranen

Sinds de oprichting heeft VOLA verschillende designprijzen gewonnen. Bovendien zijn enkele kranen zelfs opgenomen in de designcollecties van een aantal wereldberoemde musea, zoals het Museum of Modern Art in New York. Je kunt dus met recht zeggen dat design als een rode draad door de collectie loopt. Een kraan van VOLA is dan ook een ware eyecatcher in iedere luxe badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een ingebouwde wandmengkraan of een weldadige regendouche. Ben je op zoek naar een echt pronkstuk voor de badkamer? Kijk dan eens naar de VOLA FS2 vrijstaande wastafelmengkraan.

VOLA kranen bij Stone Company

Stone Company heeft een groot assortiment VOLA kranen. Shop in onze webshop of bezoek onze showroom in Rotterdam. Hier vind je een groot gedeelte van de VOLA collectie en helpen we je graag met persoonlijk advies. Ben je op zoek naar een specifiek model en vind je deze niet in onze webshop? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij bestellen het gewenste product dan direct voor jou bij VOLA of uit onze VOLA voorraad.