Werkwijze

Nadat u een afspraak heeft gemaakt met een van onze ontwerpers gaan we tezamen met u kijken naar de wensen en mogelijkheden voor de ruimte(s). Het woord ‘tezamen’ is hierin voor ons een speerpunt. We begrijpen maar al te goed dat een nieuwe badkamer een investering is voor de aankomende jaren en dat hier de dag begonnen maar ook weer afgesloten wordt. Een badkamer die perfect aan uw wensen en behoeften aansluit is voor ons dan ook van groot belang.

Door middel van onze uitgebreide assortiment en onze specialisatie in maatwerk kunnen wij perfect  inspelen op hetgeen wat u wilt. Gedurende de eerste afspraak tekenen wij uw toekomstige badkamer in ons 3D programma. Middels de virtual reality opstelling in onze showroom kunt u zelfs al op ware grote door het ontwerp van uw badkamer heen lopen. Hierdoor krijgt u een goed beeld of het gekozen ontwerp en materialen aansluiten op hetgeen u wenst.

Vervolgens wordt er een tweede afspraak ingeplant waarin we de fotorealistische 3d foto’s en de offerte aan u presenteren. Gedurende deze afspraak kunnen we gezamenlijk afstemmen of het ontwerp en het kostenplaatje voldoet alvorens we overgaan tot de daadwerkelijke realisatie van uw badkamer.

Het daadwerkelijk realiseren van uw badkamer kan op twee manieren:

  1. U wilt alles in één hand houden en laat de installatie verlopen via een van onze vaste partners waar wij al meer dan 20 jaar mee werken; hiervoor hebben wij twee specialisten: Stone and Skills en van Oosterwijk Interieur!
  2. U heeft een eigen aannemer. Hierbij zullen wij u ontzorgen en het contact met de aannemer overnemen. Wij zullen de aannemer voorzien van onze spullen en de heldere technische tekeningen van de gemaakte ontwerp(en).