We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?

Project Dirksland

Van ontwerp tot realisatie

Welkom bij dit mooie project in Rotterdam. Om een beter beeld te krijgen van onze werkwijze bieden wij u de mogelijkheid om het door ons ingetekende eindresultaat, en de daarop volgende realisatie, te aanschouwen.

Benieuwd naar de gebruikte materialen en producten? Neem gerust contact met ons op!

Informatie van ontwerp tot realisatie

Nadat u een afspraak heeft gemaakt met een van onze ontwerpers, gaan we samen met u kijken naar de wensen en mogelijkheden voor de ruimte(s). Het woord ‘samen’ is hierin voor ons een speerpunt. We begrijpen maar al te goed dat een nieuwe badkamer een investering is voor de aankomende jaren. Hier wordt immers de dag begonnen en ook weer afgesloten. Een badkamer die perfect op uw wensen en behoeften aansluit is voor ons dan ook van groot belang.

Benieuwd naar onze verdere werkwijze? Lees hier meer.

Wilt u ook een soortgelijke badkamer?

Maak via onderstaand formulier een vrijblijvende afspraak met een van onze ontwerpers. Samen met u gaan we kijken naar de wensen en mogelijkheden voor de ruimte(s). Het woord ‘samen’ is hierin voor ons een belangrijk speerpunt. We begrijpen maar al te goed dat een nieuwe badkamer een investering is voor de aankomende jaren. Een badkamer die perfect op uw wensen en behoeften aansluit is voor ons dan ook van groot belang.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u onze showroom bekijken?

Bent u overtuigd geraakt door dit project om ook uw badkamer te laten ontwerpen door Stone Company? Kom dan langs in onze showroom in Rotterdam. U bent van harte welkom!