Om u geen hinder te laten ondervinden van onze ambitieuze verhuizing, zijn wij van 9-3-2024 t/m 16-4-2024 gesloten voor klantbezoek.

Project Utrecht

Bij dit waanzinnige project hebben wij diverse ruimtes mogen inrichten. Door het hele huis heen is gekozen voor een industriële look en feel. In een van de twee badkamers is gekozen voor mat zwarte kranen van het merk Bongio. Deze kranen combineren zeer mooi met de gekozen wandafwerking ‘beton ciré’. Dit is waterdicht stucwerk wat toepasbaar is in de badkamer. De robuuste wandafwerking is in dit geval zandkleurig. Het bad is van mat wit acryl en de wastafel is op maat gemaakt van solid surface. De andere badkamer is voorzien van geborsteld RVS kranen van zowel Mina als CEA. In deze ruimte is er naast beton ciré gekozen voor ‘ironlook’ tegels. Een vrij uniek element in de badkamer zijn de kranen die vanuit de spiegel naar voren komen. Dit geeft een heel gaaf en ruimtelijk effect.

Wilt u ook een soortgelijke badkamer?

Maak via onderstaand formulier een vrijblijvende afspraak met een van onze ontwerpers. Samen met u gaan we kijken naar de wensen en mogelijkheden voor de ruimte(s). Het woord ‘samen’ is hierin voor ons een belangrijk speerpunt. We begrijpen maar al te goed dat een nieuwe badkamer een investering is voor de aankomende jaren. Een badkamer die perfect op uw wensen en behoeften aansluit is voor ons dan ook van groot belang.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u onze showroom bekijken?

Bent u overtuigd geraakt door dit project om ook uw badkamer te laten ontwerpen door Stone Company? Kom dan langs in onze showroom in Rotterdam. U bent van harte welkom!