We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
showroom

Luxe badkamer showroom van Stone Company

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Onze badkamer showroom is gevestigd te Hardinxveld-Giessendam, zichtbaar vanaf de A15 en is een van de grootste in de regio (2500m2). Op locatie kunt u verschillende stijlen bekijken, verschillende merken ervaren en producten zoals baden, kranen en douches uitproberen. Een bezoek aan onze showroom is een hele ervaring. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en nemen dan ook alle tijd voor u, maak daarom ook een afspraak. Dan weet u zeker dat een van onze specialisten tijd voor u heeft en alle ruimte heeft om aan uw wensen en behoeftes te voldoen. Een nieuwe badkamer begint bij Stone Company.

Zien we u in onze badkamer showroom? U bent van harte welkom!

Stone Company

Hakgriend 46
3371 KA Hardinxveld-Giessendam

Openingstijden

Dinsdag 9:30 t/m 16:30 uur
Woensdag 9:30 t/m 16:30 uur
Donderdag 9:30 t/m 16:30 uur
Vrijdag 9:30 t/m 16:30 uur
Zaterdag 9:30 t/m 16:30 uur

Koopzondagen en feestdagen gesloten

Maak een afspraak om een droombadkamer te realiseren.

Vul uw gegevens in om een afspraak te maken. Wij nemen dan contact met u op.

  • Geef hier zo veel mogelijk informatie op, zodat onze specialist zich goed kan voorbereiden op de afspraak. Denk hierbij aan: afmetingen van de ruimtes, afmetingen van het bad, voorkeur voor merken, budget, specifieke wensen en dergelijke.

Gerealiseerde badkamers

Project Rotterdam Noorderkanaal

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Project Rotterdam Noorderkanaal, een prachtig voorbeeld van één van onze ontwerpen. Om een beter beeld te krijgen van onze werkwijze bieden wij u de mogelijkheid om het door ons ingetekende eindresultaat, en de daarop volgende realisatie, te aanschouwen.

dirksland_stonecompany_watermerk5

Project Dirksland

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Welkom bij dit mooie project in Rotterdam. Om een beter beeld te krijgen van onze werkwijze bieden wij u de mogelijkheid om het door ons ingetekende eindresultaat, en de daarop volgende realisatie, te aanschouwen.

Nog meer badkamer inspiratie opdoen?

Wilt u inspiratie opdoen voor uw badkamer? Lees hieronder dan alles over de nieuwste collecties van onze merken, de laatste badkamertrends en tips voor het creëren van uw droom badkamer.

De voordelen van het bezoeken van onze badkamer showroom

Bij Stone Company begrijpen we dat de keuze voor uw droom badkamer geen alledaagse beslissing is. Het is een reis naar een wereld van luxe, comfort en esthetiek. Daarom nodigen we u uit om onze badkamer showroom te bezoeken, waar uw visie tot leven komt en u de echte betekenis van luxe ervaart.

Voel de kwaliteit, beleef het ontwerp

In onze showroom ontdekt u niet alleen de schoonheid van onze luxe badkamers, maar voelt u ook de superieure kwaliteit van onze materialen. Elk element, van de fijnste keramiek tot de meest geavanceerde sanitairtechnologie, is zorgvuldig geselecteerd om een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

Persoonlijk advies op maat

Een bezoek aan onze showroom betekent ook een ontmoeting met onze experts. Onze specialisten begrijpen dat elke klant uniek is en bieden persoonlijk advies dat is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Samen met u ontwerpen we een badkamer die niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook perfect past bij uw levensstijl.

Inspiratie en innovatie

In de Stone Company showroom wordt u omringd door de nieuwste trends en innovaties in badkamerdesign. Van minimalistische elegantie tot weelderige opulentie, onze displays bieden eindeloze inspiratie en ideeën die u helpen om uw eigen badkamerdroom te realiseren.

Ervaar de luxe in elke detail

Wij geloven dat luxe in de details zit. Daarom is elk aspect van onze showroom ontworpen om u een gevoel van exclusiviteit en verfijning te geven. Of het nu gaat om een interactieve rondleiding of een demonstratie van onze producten, wij zorgen ervoor dat uw bezoek een onvergetelijke ervaring wordt.

Mogen wij u binnenkort ontvangen in onze badkamer showroom?

Een bezoek aan de Stone Company badkamer showroom is meer dan een stap in het kiezen van een nieuwe badkamer; het is een reis naar de realisatie van uw droomruimte. Laat u inspireren, geadviseerd en overtuigd door de luxe en kwaliteit die wij bieden. Uw luxe badkamer wacht op u.