We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?

Projecten

In de afgelopen 24 jaar heeft Stone Company veel projecten uitgevoerd: van tekentafel tot en met finishing touches. Zowel voor nieuwbouw als renovatie benaderen wij de ruimtes op een verrassende manier en combineren dit met comfort en luxe. Bekijk onze recente projecten hieronder.

Project Rotterdam Noorderkanaal

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Project Rotterdam Noorderkanaal, een prachtig voorbeeld van één van onze ontwerpen. Om een beter beeld te krijgen van onze werkwijze bieden wij u de mogelijkheid om het door ons ingetekende eindresultaat, en de daarop volgende realisatie, te aanschouwen.

dirksland_stonecompany_watermerk5

Project Dirksland

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Welkom bij dit mooie project in Rotterdam. Om een beter beeld te krijgen van onze werkwijze bieden wij u de mogelijkheid om het door ons ingetekende eindresultaat, en de daarop volgende realisatie, te aanschouwen.

Project Utrecht

Bij dit waanzinnige project hebben wij diverse ruimtes mogen inrichten. Door het hele huis heen is gekozen voor een industriële look en feel.

BRAM-_-KAHMANN---Stone-company-_-nieuwe-uitleg-26-den-haag-2

Project Den Haag

Dit mooie project is tot realisatie gekomen in samenwerking met Cranius Creative Concepts. De diverse ruimtes in het huis zijn ingericht met verschillende materialen en hebben elk hun eigen stijl.

Project Rotterdam

Bij dit mooie project is er voornamelijk gebruik gemaakt van donkere en industriële aspecten. De gebruikte tegels zijn van Neolith en is de kleur ‘iron copper’.

BRAM-_-KAHMANN---BRAM-_-KAHMANN---Stonecomapny-fam-Visser

Project Badhoevedorp

Dit prachtige project is uitgevoerd in samenwerking met De Interieurmakers. De look en feel van dit huis doet ons denken aan een ‘hotel chique’ uitstraling. Zowel de maatwerk kledingkasten die aan de masterbadkamer grenzen als de gekozen materialen in de badkamer zijn van zeer hoge kwaliteit.