We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
showroom

Badkamers Dordrecht

Bent u op zoek naar een nieuwe, unieke badkamer in Dordrecht die perfect aansluit bij uw wensen? Onze badkamerspecialisten van Stone Company staan paraat om u te helpen bij het realiseren van een op maat gemaakte badkamer. Onze badkamers zijn luxe en voldoen aan de allerhoogste standaarden. Bij ons staan uw persoonlijke wensen centraal, daarom is maatwerk bij ons standaard. Wij realiseren bijzondere interieurprojecten waarbij alles mogelijk is. Onze uitgangspunten zijn comfort, luxe, vakmanschap en zeer hoogwaardige materialen.

In onze showroom kunt u direct met een van onze specialisten aan de slag om een gepersonaliseerd 3D-ontwerp te maken of om te kijken naar alle mogelijkheden en prachtige producten van onze premium merken, zoals JEE-O, Hotbath, Gessi, Vola en nog veel meer.

Maak via deze pagina een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten om uw droombadkamer te realiseren. Wij realiseren badkamers in heel Nederland. Wilt u persoonlijk advies of inspiratie opdoen? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15)!

Badkamer winkel Leiden

Bij Stone Company weten wij als geen ander dat elke badkamer en klant uniek is. Daarom vinden wij het belangrijk om persoonlijk contact met u te hebben en om voldoende tijd voor u te nemen. Met meer dan 25 jaar ervaring en een jong en dynamisch team, weten wij als geen ander hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. U bent altijd welkom om vrijblijvend langs te komen bij onze badkamerwinkel in de buurt van Dordrecht.

Let op: onze showroom bevindt zich in Hardinxveld-Giessendam.

Klik hier om uw route te plannen. 

Openingstijden

Dinsdag 9:30 t/m 16:30 uur
Woensdag 9:30 t/m 16:30 uur
Donderdag 9:30 t/m 16:30 uur
Vrijdag 9:30 t/m 16:30 uur
Zaterdag 9:30 t/m 16:30 uur

Koopzondagen en feestdagen gesloten
24-12 tot en met 3-1-2024 gesloten

Onze werkwijze

Eerste afspraak

Ons uitgebreide assortiment en onze specialisatie in maatwerk maken het mogelijk om volledig aan te sluiten bij uw wensen en behoeften. Tijdens onze eerste afspraak zullen wij uw toekomstige badkamer in ons 3D-programma ontwerpen. Met onze virtual reality-opstelling in de showroom kunt u zelfs op ware grootte door het ontwerp van uw badkamer lopen. Zo krijgt u een realistisch beeld van het gekozen ontwerp en hoe de materialen aansluiten op uw voorkeuren.

Tweede afspraak

Na het ontwerpen van uw badkamer in ons 3D-programma plannen wij een tweede afspraak in. Tijdens deze afspraak zullen wij fotorealistische 3D-beelden en een gedetailleerde offerte presenteren. Samen kunnen we het ontwerp en de kosten doornemen voordat we overgaan tot de realisatie van uw badkamer. Zo zorgen wij ervoor dat het ontwerp en het kostenplaatje volledig voldoen aan uw wensen en behoeften.

Afspraak maken in onze showroom

Kom gerust eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen en de laatste badkamertrends te ontdekken. Als u er zeker van wilt zijn dat onze specialisten alle tijd en aandacht voor u hebben, dan kunt u eenvoudig een afspraak via ons onderstaande formulier inplannen. Samen met een van onze specialisten zullen wij uw wensen en behoeften bespreken en omzetten naar een op maat gemaakt 3D-ontwerp en een passende, vrijblijvende offerte.

Vul uw gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

  • Geef hier zo veel mogelijk informatie op, zodat onze specialist zich goed kan voorbereiden op de afspraak. Denk hierbij aan: afmetingen van de ruimtes, afmetingen van het bad, voorkeur voor merken, budget, specifieke wensen en dergelijke.

Badkamer kopen Leiden

Bij Stone Company, gevestigd in Dordrecht, helpen wij u graag bij het vinden van de perfecte badkamer in de buurt. Onze specialisten in de showroom staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies en om uw wensen en behoeften om te zetten in de praktijk. Wij begrijpen dat de aanschaf van een nieuwe badkamer een belangrijke beslissing is, en daarom bieden wij u de mogelijkheid om een 3D-ontwerp te laten maken zodat u een duidelijk beeld heeft van het eindresultaat. Bij het maken van het ontwerp houden wij rekening met uw budget, beschikbare ruimte en specifieke voorkeuren. Bij onze showroom in de buurt van Dordrecht vindt u gegarandeerd de badkamer van uw dromen die perfect aansluit bij uw wensen.

Service en team

Graag bieden wij ons vakmanschap en jarenlange ervaring aan om u te adviseren over uw nieuwe badkamer. Stone Company is een dynamisch team met gespecialiseerde vakmensen in huis die al vele unieke badkamers hebben gerealiseerd. Onze ploeg van 6 specialisten en 3 aannemers staat dan ook altijd voor u klaar, dag en nacht. Wij bieden u persoonlijke service, een 3D-ontwerp, 2 jaar garantie en de badkamer wordt altijd binnen de afgesproken tijd gemonteerd.

Wij werken met toonaangevende merken

Badkamers uitgevoerd in Dordrecht