We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
showroom

Badkamer Den Haag

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer in Den Haag die voldoet aan uw wensen? Onze badkamerspecialisten van Stone Company staan voor u klaar om aan de slag te gaan met een op maat gemaakte badkamer. Onze badkamers zijn luxe en voldoen aan de hoogste standaarden. Bij ons staat uw woonwens centraal, want maatwerk is bij ons de standaard. Wij realiseren bijzondere interieurprojecten waarbij niets onmogelijk is. Comfort, luxe, vakmanschap en materialen van de hoogste kwaliteit zijn hierbij altijd onze uitgangspunten.

Bij ons kunt u terecht in de showroom om direct een gepersonaliseerd 3D-ontwerp te maken met een van onze specialisten of om gewoon een kijkje te nemen naar alle mogelijkheden en mooie producten van al onze exclusieve merken zoals JEE-O, Hotbath, Gessi, Vola en nog veel meer.

Via deze pagina kunt u een vrijblijvende afspraak maken met een van onze specialisten om uw droombadkamer te realiseren. Wij realiseren badkamers in heel Nederland. Wilt u persoonlijk advies of inspiratie opdoen? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15)!

Badkamer winkel Den Haag

Bij Stone Company weten we als geen ander dat elke badkamer en elke klant uniek is. Daarom wilt u ook persoonlijk geholpen worden en dat er echt de tijd wordt genomen voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring, meer dan 25 jaar, en een jong dynamisch team, weten wij als geen ander hoe wij de klant moeten helpen. U kunt vrijblijvend langskomen bij onze badkamerwinkel in de buurt van Den Haag.

Let op: onze showroom bevindt zich in Hardinxveld-Giessendam.

Klik hier om uw route te plannen. 

Openingstijden

Dinsdag 9:30 t/m 16:30 uur
Woensdag 9:30 t/m 16:30 uur
Donderdag 9:30 t/m 16:30 uur
Vrijdag 9:30 t/m 16:30 uur
Zaterdag 9:30 t/m 16:30 uur

Koopzondagen en feestdagen gesloten
24-12 tot en met 3-1-2024 gesloten

Onze werkwijze

Eerste afspraak

Door middel van ons uitgebreide assortiment en onze specialisatie in maatwerk, kunnen wij perfect inspelen op uw wensen en behoeftes. Gedurende de eerste afspraak tekenen wij uw toekomstige badkamer in ons 3D programma. Middels de virtual reality-opstelling in onze showroom kunt u zelfs al op ware grootte door het ontwerp van uw badkamer heen lopen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het gekozen ontwerp en de materialen aansluiten op uw wensen.

Tweede afspraak

Vervolgens wordt er een tweede afspraak ingepland waarin we de fotorealistische 3D foto’s en de offerte aan u presenteren. Gedurende deze afspraak kunnen we gezamenlijk afstemmen of het ontwerp en het kostenplaatje voldoet, alvorens we overgaan tot de daadwerkelijke realisatie van uw badkamer.

Afspraak maken in onze showroom

U bent altijd welkom om langs te komen in onze showroom om inspiratie op te doen en onze laatste badkamertrends te bekijken. Wilt u er zeker van zijn dat een van onze specialisten alle tijd voor u heeft? Plan dan via onderstaand formulier een afspraak in. Samen met een van onze specialisten gaan we uw wensen en behoeftes omzetten naar een 3D-ontwerp en een passende en vrijblijvende offerte op maat.

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Geef hier zo veel mogelijk informatie op, zodat onze specialist zich goed kan voorbereiden op de afspraak. Denk hierbij aan: afmetingen van de ruimtes, afmetingen van het bad, voorkeur voor merken, budget, specifieke wensen en dergelijke.

Badkamer kopen Den Haag

Wilt u een badkamer kopen in de buurt van Den Haag? Dan bent u bij Stone Company, met een showroom in Hardinxveld-Giessendam, aan het juiste adres. In onze showroom staan onze specialisten voor u klaar om advies te geven over al onze producten en kunnen zij u helpen om uw wensen en behoeftes te vertalen naar de praktijk. Een compleet nieuwe badkamer koopt u natuurlijk niet zomaar, daarom kunt u bij ons een 3D-ontwerp laten maken zodat u direct kunt zien hoe uw badkamer in de praktijk eruit komt. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met uw budget, de ruimte(s) en uw wensen. Zo vindt u bij onze showroom in de buurt van Den Haag uiteindelijk de droombadkamer die perfect bij uw past.

Service en team

Vanuit ons vakmanschap en jarenlange ervaring adviseren we u graag over uw persoonlijke woonwensen. Stone Company bestaat uit een dynamisch team, met specialisten in huis die al heel wat unieke badkamers hebben gerealiseerd. Ons team van 6 specialisten en 3 aannemers staan dag en nacht voor uw klaar. Bij ons krijgt u persoonlijke service, 3D-ontwerp, altijd 2 jaar garantie en wordt de badkamer binnen de afgesproken tijd gemonteerd.

Wij werken met toonaangevende merken

Badkamers uitgevoerd in Den Haag

Project Den Haag

Dit mooie project is tot realisatie gekomen in samenwerking met Cranius Creative Concepts. De diverse ruimtes in het huis zijn ingericht met verschillende materialen en hebben elk hun eigen stijl.