We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
showroom

Badkamer Rotterdam

Zoekt u een op maat gemaakte, nieuwe badkamer in Rotterdam die aan al uw wensen voldoet? Onze specialisten bij Stone Company staan klaar om u te helpen bij het creëren van uw droombadkamer. Onze badkamers zijn luxe en voldoen aan de hoogste normen. Bij ons ligt de focus op het realiseren van uw specifieke wensen, daarbij maatwerk onze standaard. We zijn gespecialiseerd in unieke interieurprojecten waarbij alles mogelijk is, met comfort, luxe, vakmanschap en topkwaliteit materialen als onze drijfveren.

In onze showroom kunt u terecht voor een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze specialisten of om de vele opties en prachtige producten van premium merken zoals JEE-O, Hotbath, Gessi, Vola en vele anderen te bekijken.

Bezoek deze pagina om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze specialisten om uw ideale badkamer te ontwerpen. Hopelijk zien we u binnenkort in onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15)!

Bij Stone Company begrijpen we dat iedere badkamer en klant uniek is, en daarom verdient u persoonlijke aandacht en tijd. Met meer dan 25 jaar ervaring en een jong, dynamisch team, hebben wij alle voorzieningen om uw wensen te kunnen realiseren. U bent van harte welkom om zonder verplichtingen onze badkamerwinkel in Hardinxveld-Giessendam te bezoeken.

Klik hier om uw route te plannen. 

Openingstijden

Dinsdag 9:30 t/m 16:30 uur
Woensdag 9:30 t/m 16:30 uur
Donderdag 9:30 t/m 16:30 uur
Vrijdag 9:30 t/m 16:30 uur
Zaterdag 9:30 t/m 16:30 uur

Koopzondagen en feestdagen gesloten
24-12 tot en met 3-1-2024 gesloten

Onze werkwijze

Eerste afspraak

Met ons ruime aanbod en specialisme in maatwerk zijn we in staat om naadloos aan te sluiten op uw wensen en behoeften. Tijdens de eerste afspraak zetten we uw toekomstige badkamer om in een 3D-ontwerp. Dankzij de virtual reality-opstelling in onze showroom kunt u zelfs op levensechte grootte door uw badkamerontwerp wandelen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van het gekozen ontwerp en kunt u beoordelen of de materialen aan uw wensen voldoen.

Tweede afspraak

Vervolgens plannen we een tweede afspraak in, waarbij we de fotorealistische 3D-afbeeldingen en de prijsopgave aan u voorleggen. Tijdens deze bijeenkomst stemmen we samen af of het ontwerp en de begrote kosten aan uw verwachtingen voldoen voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met de realisatie van uw badkamer.

Afspraak maken in onze showroom

Voel u vrij om onze showroom te bezoeken om inspiratie op te doen en de meest recente badkamertrends te ontdekken. Om ervoor te zorgen dat een van onze specialisten voldoende tijd voor u heeft, kunt u een afspraak inplannen via het onderstaande formulier. We werken samen met onze specialisten om uw wensen en behoeften om te zetten in een 3D-ontwerp en een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte.

Geef uw gegevens op en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

  • Geef hier zo veel mogelijk informatie op, zodat onze specialist zich goed kan voorbereiden op de afspraak. Denk hierbij aan: afmetingen van de ruimtes, afmetingen van het bad, voorkeur voor merken, budget, specifieke wensen en dergelijke.

Badkamer kopen Rotterdam

Bent u op zoek naar een badkamer in de omgeving van Rotterdam? Stone Company, met een showroom in Hardinxveld-Giessendam, is voor u het juiste adres. Onze specialisten staan in onze showroom klaar om u te adviseren over al onze producten en om uw wensen en behoeften om te zetten in realiteit. Het aanschaffen van een geheel nieuwe badkamer is niet niks, en daarom bieden wij de mogelijkheid om een 3D-ontwerp te laten maken, zodat u meteen kunt zien hoe uw toekomstige badkamer eruit zal zien. Hierbij houden we rekening met de beschikbare ruimte, uw budget en uw persoonlijke voorkeuren. In onze showroom in Rotterdam kunt u uw droombadkamer ontwerpen.

Service en team

Met onze expertise en jarenlange ervaring staan we klaar om u te adviseren over uw unieke woonwensen. Stone Company beschikt over een dynamisch team van specialisten die talrijke unieke badkamers hebben gecreëerd. Ons team, bestaande uit 6 specialisten en 3 aannemers, staat elke dag weer voor u klaar. Bij ons geniet u van persoonlijke service, 3D-ontwerp, 2 jaar garantie en een professionele montage van uw badkamer volgens de afgesproken planning.

Wij werken met toonaangevende merken

Badkamers uitgevoerd in Rotterdam

Project Rotterdam Noorderkanaal

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Project Rotterdam Noorderkanaal, een prachtig voorbeeld van één van onze ontwerpen. Om een beter beeld te krijgen van onze werkwijze bieden wij u de mogelijkheid om het door ons ingetekende eindresultaat, en de daarop volgende realisatie, te aanschouwen.

BRAM-_-KAHMANN---BRAM-_-KAHMANN---Stonecomapny-fam-Visser-12

Project Rotterdam

Bij dit mooie project is er voornamelijk gebruik gemaakt van donkere en industriële aspecten. De gebruikte tegels zijn van Neolith en is de kleur ‘iron copper’.