We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
showroom

Badkamer Leiden

Bent u op zoek naar een nieuwe, op maat gemaakte badkamer in Leiden die perfect aansluit op uw wensen? Onze ervaren badkamerspecialisten bij Stone Company zijn er om u te begeleiden bij het ontwerpen van de badkamer van uw dromen. Onze badkamers zijn luxueus en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Uw woonwensen staan bij ons centraal, want maatwerk is onze standaard. We hebben ervaring met bijzondere interieurprojecten waarbij niets te gek is, en we hanteren altijd comfort, luxe, vakmanschap en materialen van topkwaliteit als uitgangspunt.

U kunt bij ons in de showroom terecht om samen met een van onze specialisten een uniek 3D-ontwerp te maken of natuurlijk gewoon rond te kijken naar de diverse mogelijkheden en prachtige producten van exclusieve merken zoals JEE-O, Hotbath, Gessi, Vola en nog veel meer.

Maak via deze pagina een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten om uw droombadkamer te realiseren. Wij realiseren badkamers in heel Nederland. Wilt u persoonlijk advies of inspiratie opdoen? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15)!

Badkamer winkel Leiden

Bij Stone Company begrijpen we dat iedere badkamer en klant uniek is, en daarom is persoonlijke advies essentieel. We zorgen ervoor dat er voldoende tijd aan u besteed wordt. Onze ruime ervaring, met meer dan 25 jaar in het vak, en ons jonge, energieke team stellen het mogelijk om onze klanten op de best mogelijke manier te ondersteunen. U bent altijd welkom om vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze badkamerzaak nabij Leiden.

Let op: onze showroom bevindt zich in Hardinxveld-Giessendam.

Klik hier om uw route te plannen. 

Openingstijden

Dinsdag 9:30 t/m 16:30 uur
Woensdag 9:30 t/m 16:30 uur
Donderdag 9:30 t/m 16:30 uur
Vrijdag 9:30 t/m 16:30 uur
Zaterdag 9:30 t/m 16:30 uur

Koopzondagen en feestdagen gesloten
24-12 tot en met 3-1-2024 gesloten

Onze werkwijze

Eerste afspraak

Dankzij ons uitgebreide productaanbod en expertise in maatwerk kunnen we naadloos aansluiten op uw wensen en behoeften. In de eerste afspraak leggen we het ontwerp van uw toekomstige badkamer vast met behulp van ons 3D-programma. Met de virtual reality-opstelling in onze showroom kunt u zelfs op ware grootte door uw badkamerontwerp lopen. Dit zorgt ervoor dat u een helder beeld krijgt van het gekozen ontwerp en kunt beoordelen of de gekozen materialen en producten aan uw eisen voldoen.

Tweede afspraak

Hierna wordt een tweede ontmoeting ingepland om de levensechte 3D-beelden en het prijsvoorstel aan u te tonen. Tijdens dit gesprek kunnen we in samenspraak nagaan of het ontwerp en de bijbehorende kosten aan uw eisen voldoen, voordat we starten met de daadwerkelijke uitvoering van uw badkamerproject.

Afspraak maken in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen en de nieuwste trends in de wereld van badkamers te ontdekken. Om er zeker van te zijn dat onze specialisten alle tijd en aandacht voor u hebben, raden wij u aan om via het onderstaande formulier een afspraak te maken. Samen met een van onze experts zullen wij uw wensen en behoeften bespreken en deze omzetten naar een op maat gemaakt 3D-ontwerp en een vrijblijvende offerte.

Vul uw gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  • Geef hier zo veel mogelijk informatie op, zodat onze specialist zich goed kan voorbereiden op de afspraak. Denk hierbij aan: afmetingen van de ruimtes, afmetingen van het bad, voorkeur voor merken, budget, specifieke wensen en dergelijke.

Badkamer kopen Leiden

Zoekt u een badkamer in de omgeving van Leiden? Bij Stone Company, gevestigd met een showroom in Leiden, bent u aan het juiste adres. Onze deskundige specialisten staan in de showroom voor u klaar om u te adviseren over ons productaanbod en om u te ondersteunen bij het vertalen van uw wensen en behoeften naar een praktisch ontwerp. Een geheel nieuwe badkamer is een belangrijke aankoop, en daarom bieden wij u de optie om een 3D-ontwerp te creëren, zodat u meteen een duidelijk beeld krijgt van hoe uw nieuwe badkamer eruit zal zien. Wij houden uiteraard rekening met uw persoonlijke voorkeuren, de beschikbare ruimte en uw budget. Bij onze showroom nabij Leiden vindt u de perfecte badkamer die perfect aansluit op uw wensen.

Service en team

Graag bieden wij ons vakmanschap en jarenlange ervaring aan om u te adviseren over uw nieuwe badkamer. Stone Company is een dynamisch team met gespecialiseerde vakmensen in huis die al vele unieke badkamers hebben gerealiseerd. Onze ploeg van 6 specialisten en 3 aannemers staat dan ook altijd voor u klaar, dag en nacht. Wij bieden u persoonlijke service, een 3D-ontwerp, 2 jaar garantie en de badkamer wordt altijd binnen de afgesproken tijd gemonteerd.

Wij werken met toonaangevende merken

Badkamers uitgevoerd in Leiden