We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
showroom

Badkamer Tilburg

Bent u op zoek naar uw droombadkamer in Tilburg die aan al uw verwachtingen voldoet? Onze specialisten bij Stone Company staan klaar om u te helpen met een op maat gemaakt badkamerontwerp. Onze badkamers stralen luxe uit en voldoen aan de allerhoogste eisen. Bij ons staat uw woonwens centraal, daarom is maatwerk onze standaard. We realiseren unieke interieurprojecten waarbij niets onmogelijk is. Comfort, luxe, vakmanschap en topkwaliteit materialen vormen altijd onze basisprincipes.

In onze showroom kunt u een persoonlijk 3D-ontwerp laten maken door een van onze specialisten of om gewoon te kijken naar alle mogelijkheden en prachtige producten van exclusieve merken zoals JEE-O, Hotbath, Gessi, Vola en nog veel meer.

Via deze pagina kunt u een vrijblijvende afspraak inplannen met een van onze specialisten om uw perfecte badkamer te creëren. Wij realiseren badkamers in heel Nederland. Wilt u persoonlijk advies of inspiratie opdoen? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15)!

Badkamer winkel Tilburg

Bij Stone Company begrijpen we dat elke klant en elke badkamer uniek is. Daarom vinden we het belangrijk om u persoonlijk te helpen en voldoende tijd te nemen om u van deskundig advies te voorzien. Met meer dan 25 jaar ervaring en een energiek team hebben we alle kennis en vaardigheden in huis om u optimaal te ondersteunen. U bent altijd welkom om vrijblijvend onze badkamerwinkel in de omgeving van Tilburg te bezoeken.

Let op: onze showroom bevindt zich in Hardinxveld-Giessendam.

Klik hier om uw route te plannen. 

Openingstijden

Dinsdag 9:30 t/m 16:30 uur
Woensdag 9:30 t/m 16:30 uur
Donderdag 9:30 t/m 16:30 uur
Vrijdag 9:30 t/m 16:30 uur
Zaterdag 9:30 t/m 16:30 uur

Koopzondagen en feestdagen gesloten
24-12 tot en met 3-1-2024 gesloten

Onze werkwijze

Eerste afspraak

Dankzij ons brede aanbod en expertise in maatwerk kunnen wij feilloos inspelen op uw wensen en behoeftes. Tijdens de eerste afspraak ontwerpen we uw toekomstige badkamer met behulp van ons 3D-programma. Dankzij de virtual reality-opstelling in onze showroom kunt u zelfs op ware grootte door uw badkamerontwerp wandelen. Zo krijgt u een duidelijk en realistisch beeld van het gekozen ontwerp en de gebruikte materialen. Hierdoor kunt u een overwogen keuze maken of het ontwerp aansluit op uw wensen.

Tweede afspraak

Daaropvolgend plannen we een tweede afspraak in om u de fotorealistische 3D-afbeeldingen en de offerte te presenteren. Tijdens deze afspraak stemmen we samen met u af of het ontwerp en de financiële begroting aan uw verwachtingen voldoen voordat we definitief overgaan tot de realisatie van uw badkamer.

Afspraak maken in onze showroom

U bent altijd welkom om onze showroom te bezoeken om inspiratie op te doen en de nieuwste badkamertrends te ontdekken. Wilt u er zeker van zijn dat een van onze specialisten voldoende tijd voor u heeft? Maak dan een afspraak via het onderstaande formulier. Samen met een van onze specialisten zetten we uw wensen en behoeften in een op maat gemaakt 3D-ontwerp en een passende, vrijblijvende offerte.

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Geef hier zo veel mogelijk informatie op, zodat onze specialist zich goed kan voorbereiden op de afspraak. Denk hierbij aan: afmetingen van de ruimtes, afmetingen van het bad, voorkeur voor merken, budget, specifieke wensen en dergelijke.

Badkamer kopen Tilburg

Bent u op zoek naar een badkamer in de omgeving van Tilburg? Dan is Stone Company, met een showroom in Hardinxveld-Giessendam, voor u het juiste adres. Onze specialisten staan in de showroom klaar om u advies te geven over al onze producten en om uw wensen en behoeften te verwerken in een concreet ontwerp. Het kopen van een complete nieuwe badkamer is niet zomaar een beslissing; daarom bieden we u de mogelijkheid om een 3D-ontwerp te laten maken, zodat u direct een beeld krijgt van hoe uw badkamer er in werkelijkheid uit zal zien. Hierbij houden we rekening met uw budget, de beschikbare ruimte en uw persoonlijke voorkeuren. Zo vindt u bij onze showroom regio Tilburg de perfecte droombadkamer die naadloos aansluit op uw wensen.

Service en team

Met onze vakkennis en jarenlange ervaring staan we klaar om u te adviseren over uw specifieke woonwensen. Stone Company beschikt over een dynamisch team van specialisten die een groot aantal unieke badkamers hebben gecreëerd. Ons team, bestaande uit 6 specialisten en 3 aannemers, staan altijd voor u klaar. Bij ons profiteert u van persoonlijke service, een uniek 3D-ontwerp, 2 jaar garantie en een snelle montage van uw badkamer volgens de gemaakte afspraken.

Wij werken met toonaangevende merken

Badkamers uitgevoerd in Tilburg