showroom

Badkamer Amsterdam

Zoekt u een nieuwe badkamer in Amsterdam die perfect aansluit op uw wensen? De badkamer specialisten van Stone Company staan klaar om voor u een op maat ontworpen badkamer te creëren. Onze badkamers zijn luxueus en voldoen aan de meest strenge eisen. Uw woondroom staat bij ons voorop, want maatwerk is onze norm. Wij voeren uitzonderlijke interieurprojecten uit waarbij niets te gek is. Comfort, luxe, vakmanschap en hoogwaardige materialen zijn onze kernwaarden.

In onze showroom kunt u een persoonlijk 3D-ontwerp laten maken door een van onze specialisten, of gewoon inspiratie opdoen om de diverse mogelijkheden en prachtige producten van onze exclusieve merken te ontdekken, zoals JEE-O, Hotbath, Gessi, Vola en vele anderen.

Op deze pagina kunt u een vrijblijvende afspraak plannen met een van onze specialisten om uw droombadkamer te verwezenlijken. Wij realiseren badkamers in heel Nederland. Wilt u persoonlijk advies of inspiratie opdoen? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in Rotterdam!

Badkamer winkel Amsterdam

Bij Stone Company begrijpen we dat elke badkamer en tevens klant uniek is. Daarom streven wij ernaar om u persoonlijke aandacht te geven en ervoor te zorgen dat er voldoende tijd voor u wordt genomen. Met meer dan 25 jaar ervaring en een energiek, jong team zijn wij als geen ander in staat om u te kunnen adviseren over uw droombadkamer. U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze badkamerwinkel nabij Amsterdam.

Let op: onze showroom bevindt zich in Rotterdam.

Klik hier om uw route te plannen. 

Openingstijden

Dinsdag 9:30 t/m 16:30 uur
Woensdag 9:30 t/m 16:30 uur
Donderdag 9:30 t/m 16:30 uur
Vrijdag 9:30 t/m 16:30 uur
Zaterdag 9:30 t/m 16:30 uur

Koopzondagen en feestdagen gesloten
24-12 tot en met 3-1-2024 gesloten

Onze werkwijze

Eerste afspraak

Met dank aan ons ruime aanbod en expertise in maatwerk zijn wij in staat om optimaal tegemoet te komen aan uw wensen en behoeften. Tijdens de eerste afspraak wordt uw toekomstige badkamer ontworpen in ons 3D-programma. In onze showroom kunt u met behulp van een virtual reality-opstelling zelfs al op ware grootte door het ontwerp van uw badkamer bewegen. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van het gekozen ontwerp en kunt u beoordelen of de materialen aan uw verwachtingen voldoen.

Tweede afspraak

Hierna plannen we een tweede afspraak waarbij we de fotorealistische 3D-afbeeldingen en de offerte aan u voorleggen. Tijdens deze bijeenkomst kunnen we samen bespreken of het ontwerp en de kostenraming aan uw verwachtingen voldoen, voordat we definitief beginnen met het verwezenlijken van uw badkamer.

Afspraak maken in onze showroom

We nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en u te laten inspireren door de meest recente trends op het gebied van badkamers. Om er zeker van te zijn dat onze specialisten voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken, raden wij u aan om een afspraak te maken via het onderstaande formulier. Tijdens deze afspraak zullen we samen met u uw wensen en behoeften omzetten in een 3D-ontwerp en een persoonlijke, vrijblijvende offerte op maat.

Laat ons uw contactgegevens weten en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Geef hier zo veel mogelijk informatie op, zodat onze specialist zich goed kan voorbereiden op de afspraak. Denk hierbij aan: afmetingen van de ruimtes, afmetingen van het bad, voorkeur voor merken, budget, specifieke wensen en dergelijke.

Badkamer kopen Amsterdam

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer in de omgeving van Amsterdam? Bij Stone Company, met een showroom gevestigd in Amsterdam, bent u aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar in onze showroom om u te adviseren over alle producten en om u te helpen uw wensen en behoeften te vertalen naar de realiteit. Het aanschaffen van een geheel nieuwe badkamer is een grote beslissing, daarom bieden wij u de mogelijkheid om een 3D-ontwerp te laten maken, zodat u meteen kunt visualiseren hoe uw badkamer er in de praktijk uit zal gaan zien. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw budget, de beschikbare ruimte en uw preferenties. Zo ontdekt u bij onze showroom nabij Amsterdam de ideale badkamer die perfect aansluit op al uw wensen.

Service en team

Dankzij onze expertise en uitgebreide ervaring staan we klaar om u te begeleiden bij het realiseren van uw unieke woondroom. Stone Company beschikt over een energiek en gedreven team met ervaren specialisten die al tal van bijzondere badkamers hebben ontworpen en gerealiseerd. Ons toegewijde team van 6 specialisten en 3 aannemers is dag en nacht beschikbaar om u te ondersteunen. Bij ons geniet u van persoonlijke service, levensechte 3D-ontwerpen, een standaardgarantie van 2 jaar en de installatie van uw badkamer altijd binnen de overeengekomen termijn.

Wij werken met toonaangevende merken

Badkamers uitgevoerd in Amsterdam

Project Badhoevedorp

Dit prachtige project is uitgevoerd in samenwerking met De Interieurmakers. De look en feel van dit huis doet ons denken aan een ‘hotel chique’ uitstraling. Zowel de maatwerk kledingkasten die aan de masterbadkamer grenzen als de gekozen materialen in de badkamer zijn van zeer hoge kwaliteit.