We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?

Badkamer ontwerpen in 3D met onze specialisten

Herkent u dat, dat u door de vele mogelijkheden op het gebied van badkamerinterieur soms door de bomen het bos niet meer ziet? Of vindt u het soms lastig om uit te denken welke producten mooi bij elkaar zullen passen? Dan hebben we voor u een oplossing; een 3D badkamerontwerp.

Uw eigen badkamer ontwerpen

 

Met een ontwerp van een badkamer in 3D kunt u door middel van virtual reality al door uw eigen badkamer ontwerp lopen nog voordat deze daadwerkelijk gerealiseerd is. Hierdoor weet u zeker of het door u gekozen ontwerp en de gekozen materialen aansluiten op uw wensen en behoeften. Wij begrijpen dat het aanschaffen van een nieuwe badkamer een investering is voor een aantal jaar, daarom willen wij er met een 3D badkamer er zeker van zijn dat klanten uiteindelijk tevreden zijn met hun aankoop. Daarnaast was een eigen badkamer ontwerpen nog nooit zo leuk.

Van Ontwerp Tot Realisatie - Rotterdam Noorderkanaal - Boven aanzicht 2.0

Een nieuwe maatwerk badkamer

 

Bij een nieuw badkamer ontwerp worden er altijd twee afspraken ingepland. In de eerste afspraak worden altijd de wensen en behoeften van klanten besproken, waarna de badkamer ontworpen kan worden in 3D. Vervolgens kan de klant met VR door de eigen ontworpen badkamer lopen. Nadat de klant hiermee instemd wordt er een tweede afspraak ingepland waarin realistische 3D foto’s getoond worden samen met de offerte voor de badkamer. Wanneer alles akkoord is, kan de klant binnen no-time genieten van de nieuwe zelf ontworpen badkamer.

Samen van ontwerp tot realisatie

 

Het woord samen is in dit proces erg belangrijk. Wij ondersteunen de klant in het gehele proces van ontwerp tot realisatie. Voor ons is het belangrijk om de klant te ontzorgen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de installatie ook uit handen te nemen. Wij hebben hiervoor contacten met professionele aannemers die al ruime ervaring hebben met het realiseren van luxe badkamers, moderne badkamers, industriële badkamers en design badkamers.

Badkamer ontwerp

Maak gebruik van eigen ideeën

 

Mocht u nog geen idee hebben hoe u uw nieuwe badkamer vorm kunt geven, dan denken onze medewerkers graag met u mee. Voor extra inspiratie raden wij u aan om langs te komen in onze showroom in Rotterdam. Hier zijn diverse badkamerproducten voor u opgesteld om te bepalen wat u mooi vindt en niet mag missen in uw nieuwe badkamer. Wat wellicht ook een goed idee is om een moodboard te maken van alle badkamerontwerpen die u mooi vindt. Zo weten onze medewerkers beter naar wat voor een stijl badkamer u op zoek bent. Wilt u uw badkamer inrichten volgens de nieuwste trends? Lees dan ons blogartikel waarin we de nieuwste badkamertrends behandelen of ons artikel voor badkamer inspiratie.

Mocht u al wel ideeën hebben over hoe uw droombadkamer eruit ziet, probeer dit dan voor de eerste afspraak voor uzelf helder te maken. U kunt zich voorbereiden door na te denken over hoe groot uw badkamer is, waar in de badkamer ramen en deuren zitten, waar u welk badkamerelement wilt, naar welke meubels u op zoek bent en aan wat voor materialen en accessoires u zit te denken. Hoe meer informatie u onze medewerkers geeft, hoe eerder een voor u geschikt badkamerontwerp gemaakt kan worden dat compleet past bij uw wensen.

Bijgewerkt op 05 januari 2024

Gerelateerde artikelen

Een badkamer in 3D ontwerpen?

Wilt u een badkamer in 3D ontwerpen? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om samen een ontwerp te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.