Om u geen hinder te laten ondervinden van onze ambitieuze verhuizing, zijn wij van 9-3-2024 t/m 16-4-2024 gesloten voor klantbezoek.

Luxe badkamers

Wij van Stone Company zijn al meer dan 20 jaar dé specialist op het gebied van luxe badkamers en unieke sanitairprojecten. Wij leveren alleen de beste merken om uw nieuwe badkamer zo te voorzien van de beste kwaliteit en de meest luxe uitstraling te geven.

Luxe badkamer stijl met sauna

Inspiratie blog

Wilt u inspiratie opdoen voor uw luxe badkamer? Lees hieronder dan alles over de nieuwste collecties van onze merken, de laatste badkamertrends en tips voor het creëren van uw droom badkamer. Wil je nog meer inspiratie? Bezoek dan onze showroom in Rotterdam!

Inbouw kranen

CEA NEU01 wandkraan

Strakke lijnen

Marmer tegel zwart

Gekleurde kranen

CX020BBP_01-600x680

Groot formaat tegels

BRAM _ KAHMANN - Stonecompany Van Leeuwen_-9

Wat maakt een luxe badkamer
'luxe'?

Vaak straalt een grote badkamer waar alle meubels genoeg ruimte krijgen luxe uit. Dit is vaak één van de kenmerken. Maar ook in kleinere ruimtes is het mogelijk om uw badkamer een luxe look te geven. Zo kunnen wij badkamers een luxe uitstraling geven met inbouwkranen, gekleurde kranen of door het gebruik van een groot formaat tegels (eventueel in verstek gezaagd). Daarnaast kunt u ook kiezen voor strakke lijnen in uw badkamer. Deze lijnen geven namelijk een extra luxe uitstraling.

Inbouw kranen

CEA NEU01 wandkraan

Strakke lijnen

Marmer tegel zwart

Gekleurde kranen

CX020BBP_01-600x680

Groot formaat tegels

BRAM _ KAHMANN - Stonecompany Van Leeuwen_-9

Meubels voor een
luxe badkamer

Vaak is de belangrijkste en meest opvallende eye-catcher in uw badkamer het badkamermeubel. Daarom is het belangrijk dat vooral dit meubel helemaal naar uw smaak is. Kies vooral een wastafelmeubel dat voor u luxe uitstraalt. Bij Stone Company hebben we een breed assortiment aan wastafels in allerlei soorten en maten. Van natuursteen tot op maat gemaakt kunt u bij ons terecht.

Naast een badkamermeubel / wastafel moet u ook denken aan het soort spiegel, kranen of toilet en/of bidet dat u wilt plaatsen in uw badkamer. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Samen maken deze meubels een voor u perfecte luxe badkamer.

Merken die passen bij een luxe badkamer

Om uw badkamer die wenselijke luxe uitstraling te geven, werken wij alleen met A-merken. Daarom denkt Stone Company dat al onze merken passen bij uw luxe badkamer. Voorbeelden van onze merken die goed passen bij een luxueuze badkamer zijn:

Laat u inspireren door onze badkamertrends van 2023!

Dit jaar zien we dat rvs (roestvrij staal) en chroom wat minder populair worden. Voornamelijk brons is dit jaar helemaal in! Naast bronzen accessoires wordt een goudkleur in de badkamer helemaal hip. Vervang bijvoorbeeld uw chromen kraan voor eentje in een goudkleur. Ook geborsteld matte accessoires doen het dit jaar goed. Wilt u uw badkamer helemaal anno 2022 inrichten? Denk dan ook eens aan groot formaat tegels of gekleurd keramiek. Deze maken uw badkamer helemaal af en geven die prachtige luxe uitstraling.

Badkamertrends 2023: richt uw badkamer in volgens de nieuwste trends!

Het jaar is pas net begonnen, maar we kunnen u al wel enkele voorspellingen geven over de badkamertrends die we in 2023 kunnen verwachten. Hoewel sommige trends al bekend zijn, verwachten we dat andere trends steeds populairder zullen worden. Hieronder bespreken we met u de nieuwste badkamertrends die het komende jaar de moeite waard zijn om in de gaten te…

Lees meer

Badkamertegels voor een luxe badkamer

Als u weet wat voor badkamermeubels u wilt, is het belangrijk na te denken welke badkamertegels u neemt. Omdat badkamertegels vaak de vloer en de wanden in een badkamer bekleden, is het belangrijk een tegel te kiezen die uw badkamer nét die extra luxe uitstraling geeft. Een vaak gekozen tegel die een chique uitstraling heeft is een marmer(look) tegel. Ook natuursteentegels worden vaak gekozen en meestal bij voorkeur geplaatst op de vloer. Al onze tegels zullen uw badkamer een prachtige look geven. Wilt u inspiratie opdoen of meer advies? Kom dan langs in onze showroom in Rotterdam. Wij helpen u graag verder.

Samen een luxe badkamer ontwerpen?

Bij Stone Company staat uw woonwens centraal en is maatwerk bij ons de standaard norm. Wij kijken graag naar uw wensen en voorzien u over advies over uw persoonlijke badkamerwensen. Daarom gaan wij graag aan de slag om samen met u een op maat gemaakte badkamer te creëren.

Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze ontwerpers. Daarna gaan we samen met u kijken naar uw wensen en mogelijkheden voor de ruimte(s). ‘Samen’ is voor ons hierin erg belangrijk, want wij streven ernaar een badkamer perfect aan te sluiten op uw wensen en behoeften.

Tijdens onze eerste afspraak tekenen wij uw toekomstige badkamer uit in ons 3D-programma. Met virtual reality (VR) is het zelfs al mogelijk om door uw ontwerp heen te lopen. In de tweede afspraak tonen wij u fotorealistische 3D-beelden van de badkamer en ontvangt u een offerte. Mocht u met het ontwerp en de offerte akkoord gaan, dan gaan wij over tot daadwerkelijke realisatie van uw badkamer. Voor u het weet loopt u thuis in uw eigen ontworpen badkamer!

  • Daadwerkelijk zien hoe de badkamer wordt middels ons Virtual Reality programma.
  • Een maatwerk ontwerp maken samen met een van onze adviseurs.
  • Wij presenteren een vrijblijvende offerte voor uw op maat ontworpen badkamer.
Luxe badkamers van Stone Company

Luxe badkamers die wij
al hebben gerealiseerd

In de afgelopen jaren heeft Stone Company al meerdere diverse mooie projecten mogen uitvoeren van tekentafel tot en met de laatste finishing touches. Eén van onze laatst gerealiseerde projecten is het project ‘Rotterdam Noorderkanaal’. Dit is een van onze prachtig opgeleverde projecten waar wij erg trots op zijn. Bij dit project hebben we onder meer een wastafel, bad en een douche geplaatst. Bijna al deze producten waren afkomstig van het merk Jee-O of zijn op aanvraag gemaakt / geleverd.

Wilt u meer informatie over dit project of weten welke producten wij hebben gebruikt? Ga dan naar de specifieke projectpagina.

Op zoek naar meer inspiratie? Laat u verrassen!