We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?

Industriële badkamers

Stone Company is al meer dan 20 jaar dé specialist op het gebied van industriële badkamers en unieke sanitairprojecten. Al onze producten zijn afkomstig van de beste merken. Hiermee willen wij bereiken dat uw nieuwe badkamer altijd is voorzien van de beste kwaliteit en de meest luxe uitstraling.

BRAM-_-KAHMANN-Stonecompany-Van-Leeuwen_-7-1

Inspiratie blog

Op zoek naar inspiratie voor uw badkamer? Lees hieronder dan alles over de nieuwste collecties van onze merken, de laatste badkamertrends en tips voor het creëren van uw droombadkamer. Wilt u nog meer inspiratie? Bezoek dan onze showroom!

Inbouw kranen

GL005EXTBL 1

Stoere materialen

GLA09BL_01 WEPB

Donkere kleuren

GLA01CR 1

Groot formaat tegels

BRAM _ KAHMANN - Stonecompany Van Leeuwen_-9

Wanneer is een badkamer
een 'industriële' badkamer?

Een industriële badkamer kenmerkt zich echt door het gebruik van stoere materialen en donkere kleuren. Hierdoor ontstaat er een robuuste sfeer. De industriële stijl is geïnspireerd op fabrieksgebouwen uit de vorige eeuw. In industriële badkamers wordt vaak gebruikgemaakt van beton, metaal, staal, steen, helder glas en hout. De combinatie van deze materialen zorgt voor een industriële stijl en een mooie uitstraling.

Verder vindt u in industriële badkamers voornamelijk grijs, zwart en wit terug. Om het geheel toch een beetje gezellig aan te kleden, wordt er in een industriële badkamer ook nog wel eens gebruikgemaakt van kleuraccenten en natuurlijke materialen.

Inbouw kranen

GL005EXTBL 1

Stoere materialen

GLA09BL_01 WEPB

Donkere kleuren

GLA01CR 1

Groot formaat tegels

BRAM _ KAHMANN - Stonecompany Van Leeuwen_-9

Meubels voor een
industriële badkamer

De basis van een badkamer is natuurlijk erg belangrijk, maar vaak zorgen de badkamermeubels echt voor het afmaken van het industriële gevoel. Voornamelijk een doucheruimte kan belangrijk zijn om de juiste sfeer te bepalen. Kies hierbij voor een cabine met veel glas en eventueel een zwart tintje. Omdat zwart toch wel een veel voorkomende kleur is in een industriële badkamer, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zwarte kranen. Naast zwart komt ook hout vaak terug in een industriële badkamer. Een badkamermeubel met een houtlook is hiervoor een goede keus. Kies hierbij voor een greeploos model of een meubel met greep in chroom of mat zwart.

Naast een houtkleur, past ook wit erg goed in een industriële badkamer. Ook hiermee kunt u een industriële uitstraling creëren. Een wit bad past bijvoorbeeld erg mooi in het complete plaatje. Verder staat rvs ook mooi in dit soort badkamers. Denk bijvoorbeeld aan rvs kranen boven de wastafel of als vrijstaande kraan naast het bad. Dit laatste zorgt tevens voor een wat spannendere uitstraling in uw badkamer zonder dat het de rustige uitstraling verliest.

Denk ook goed na over de keuze voor de spiegel. Zo raden wij vooral grote ronde of rechthoekige spiegels aan. Deze kunnen het industriële effect echt versterken. Kies eventueel voor een spiegel met of zonder verlichting met een zwarte rand als afwerking. Als laatste geven wij als tip om te kiezen voor zo min mogelijk meubels met glans in een industriële badkamer. Het effect dat glans heeft, doet over het algemeen het stoere effect van een industriële badkamer teniet en dat zou zonde zijn.

Merken die passen bij een industriële badkamer

Wij van Stone Company vinden kwaliteit altijd erg belangrijk. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste A-merken. Voorbeelden van merken die wij voeren voor industriële badkamers zijn:

Laat u inspireren door onze laatste badkamertrends

Wilt u inspiratie opdoen omtrent de laatste badkamertrends? Wij schrijven regelmatig nieuwe artikelen waarin we de laatste trends omtrent stijlen, merken, producten en materialen uitwerken. Door onze jarenlange ervaring en contact met leveranciers weten wij als geen ander wat de nieuwe trends zullen worden. Wij nemen u graag mee om samen uw droom badkamer te realiseren!

Natuursteen: de nieuwste badkamertrend van 2024

In het hart van de moderne badkamerrenovatie staat een trend zo tijdloos als de aarde zelf: natuursteen. In 2024 gaan we verder dan ooit tevoren, waarbij deze prachtige materialen niet alleen de vloeren en muren sieren, maar ook de essentie van onze waskommen vormen. Het combineert stijl met rust, luxe met natuur en maakt elke badkamer uniek.

Lees meer

Badkamertegels voor een industriële badkamer

Om een badkamer echt een industriële look te geven, is het ook belangrijk te kiezen voor de juiste tegels die deze stijl kunnen ondersteunen. Tegels voor een industriële stijl zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Om een stoere en robuuste uitstraling te creëren en gebruik te maken van natuurlijke materialen, wordt de betonlook tegel erg vaak gekozen. Deze tegel kan gecombineerd worden met zwarte accessoires om het industriële uiterlijk af te maken. Maar ook tegels met een roestveeg patroon zijn een goede keus om een industrieel uiterlijk te creëren.

Als u helemaal voor de industriële look gaat, overweeg dan eens een bakstenen muur op uw badkamer. Mocht dit voor u te ver gaan, dan kunt u ook kiezen voor een donkergrijze tegel. Soms zien we op een industriële badkamer ook het gebruik van mozaïektegels. Voor de kleur van deze tegels wordt dan vaak gekozen voor dezelfde kleur als die van de kraan, bijvoorbeeld mat zwart.

Naast het soort tegel, is het ook belangrijk te kijken naar de vorm ervan. Rechthoekige tegels zijn namelijk erg bekend bij industriële badkamers. Over het algemeen geldt dat grote tegels of zelfs een houtlook vloer het prima doet in een industriële badkamer.

Wilt u voordat u een keuze maakt eerst nog wat meer inspiratie opdoen of de tegels in het echt bekijken? Dan adviseren wij u langs te komen in onze showroom. Daar helpen onze experts u graag verder.

Accessoires voor een industriële badkamer

In een industriële badkamer mogen accessoires uiteraard niet vergeten worden. Hierin kan de keuze voor bepaalde accessoires belangrijk zijn voor de uitstraling van uw badkamer. Het is verstandig om accessoires in dezelfde kleur als uw kranen te kiezen om te zorgen voor rust in uw badkamer. Voor industriële badkameraccessoires kunt u bij ons terecht voor onder meer badgrepen, doucherekken, douchekrukken, handdoekhaken, designradiatoren en toiletaccessoires.

Samen een industriële badkamer ontwerpen

Wij vinden het belangrijk dat uw woonwens centraal staat, daarom maken wij vaak gebruik van maatwerk. Daarvoor kijken we samen naar uw wensen en voorzien u graag van advies over uw persoonlijke wensen en behoeften voor uw nieuwe badkamer. Daarom gaan we graag met u aan de slag om voor u een droombadkamer te creëren.

Wilt u samen uw nieuwe badkamer ontwerpen? Dan vragen we u contact met ons op te nemen en een afspraak in te plannen met een van onze ontwerpers. Vervolgens zullen we samen met u kijken naar wat u zoekt in uw badkamer en kijken we naar de mogelijkheden voor de ruimte(s). Hierbij is ‘samen’ voor ons echt een keyword. Wij streven er namelijk altijd naar een badkamer perfect aan te laten sluiten op uw wensen en behoeften.

In uw eerste afspraak tekenen wij voor u uw toekomstige badkamer uit in ons uitgebreide 3D-programma. Door middel van VR (virtual reality) kunt u zelfs al tijdens deze eerste afspraak door u eigen ontwerp lopen. Tijdens de tweede afspraak laten wij u fotorealistische 3D-beelden zien van de badkamer en ontvangt u de offerte. Mocht alles akkoord zijn, dan gaan wij over tot de realisatie van uw badkamer! Voordat u het weet kunt u thuis door uw eigen ontworpen badkamer lopen.

  • Daadwerkelijk zien hoe de badkamer wordt middels ons Virtual Reality programma.
  • Een maatwerk ontwerp maken samen met een van onze adviseurs.
  • Wij presenteren een vrijblijvende offerte voor uw op maat ontworpen badkamer.
dirksland_stonecompany

Industriële badkamers die wij
al hebben gerealiseerd

De afgelopen periode hebben wij al meerdere prachtige projecten mogen uitvoeren. Bij deze projecten zijn wij daadwerkelijk begonnen aan de tekentafel. Wij hebben deze projecten volledig mogen uitwerken tot en met de laatste stap. Een project dat wij graag even willen uitlichten is ‘Project Utrecht’. Meer informatie over dit project of bent u benieuwd naar welke producten wij hierbij hebben gebruikt? Neem dan een kijkje op de specifieke projectpagina.

Op zoek naar meer inspiratie? Laat u verrassen!