We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?

Moderne badkamers

Stone Company is dé specialist op het gebied van badkamers en unieke sanitairprojecten. Met meer dan 20 jaar aan ervaring op zak weten wij alles van moderne badkamers en hoe deze te realiseren. Wij leveren altijd alleen de beste merken zodat u met uw nieuwe moderne badkamer kunt streven naar de beste kwaliteit.

moderne-badkamers-sfeerfoto

Neutrale kleuren

neutrale-kleuren-douche

Strakke afwerking

strakke-afwerking-badkamer

Overbodige accessoires verbergen

wastafel-zonder-accessoires

Groot formaat tegels

douche-grote-tegels-marmer

Wanneer is een badkamer een 'moderne' badkamer?

Een moderne badkamer is minimalistisch en strak afgewerkt. Daarnaast wordt bij een moderne badkamer veel gebruikgemaakt van neutrale kleuren en glas. Op deze manier wordt gestreefd om de badkamer zo ruimtelijk mogelijk te laten lijken. Toch is een moderne badkamer niet alleen geschikt voor grote ruimtes. Juist in kleinere badkamers doet de moderne stijl het erg goed.

Bij een moderne badkamer is het belangrijk dat overbodige accessoires en doucheproducten opgeborgen zijn. Al deze spullen dienen een verborgen plaatsje te krijgen zodat de badkamer erg clean en hygiënisch overkomt. Bijkomend voordeel hiervan is, is dat de badkamer makkelijker schoon te maken is. Daarnaast zien we vaak dat er in moderne badkamers gebruik is gemaakt van grote (eventueel op verstek gezaagde) tegels. Met wat lichte kleuren of een accentwand in de badkamer is het mogelijk om de badkamer modern te houden maar toch wat kleur toe te voegen.

Neutrale kleuren

neutrale-kleuren-douche

Strakke afwerking

strakke-afwerking-badkamer

Overbodige accessoires verbergen

wastafel-zonder-accessoires

Groot formaat tegels

douche-grote-tegels-marmer

Meubels voor een
moderne badkamer

Voor badkamermeubels voor een moderne badkamer kunt u bij Stone Company terecht. We zien in de praktijk dat in een moderne badkamer vaak wordt gekozen voor een luxe inloopdouche en een vrijstaand bad. Beide meubels geven de badkamer een ruimtelijk gevoel vanwege het feit dat de vloer overal doorloopt. Daarnaast heeft een inloopdouche met veelal een glazen douchewand een strakke vormgeving, wat bijdraagt aan het strakke design van een moderne badkamer.

Daarnaast kunt u uw badkamer een moderne look geven door te kiezen voor een design wastafel. Door een rechthoekige vorm in combinatie met een vierkante spiegel blijft de badkamer strak en stijlvol. Ook wordt er vaak gekozen voor greeploze lades bij het wastafelmeubel. Verder kan een badkamer gemoderniseerd worden door te kiezen voor een designradiator in plaats van een paneelradiator, een spiegel met ingebouwde lamp en smalle of langwerpige wandkasten. Met deze meubels krijgt de moderne badkamer een elegante look. Ontdek bijvoorbeeld de elegante Hotbath Cobber en Archie series voor een stijlvolle afwerking.

Merken die passen bij een moderne badkamer

Stone Company streeft altijd naar kwaliteit. Daarom kiezen wij alleen voor A-merken. Voorbeelden van merken die wij voeren die goed passen bij een moderne badkamer zijn:

Laat u inspireren door onze laatste badkamertrends

Wilt u inspiratie opdoen omtrent de laatste badkamertrends? Wij schrijven regelmatig nieuwe artikelen waarin we de laatste trends omtrent stijlen, merken, producten en materialen uitwerken. Door onze jarenlange ervaring en contact met leveranciers weten wij als geen ander wat de nieuwe trends zullen worden. Wij nemen u graag mee om samen uw droom badkamer te realiseren!

Badkamer inspiratie 2024

Met het nieuwe jaar in zicht is het tijd om vooruit te kijken naar de badkamer inspiratie voor 2024. Wat zijn de nieuwste trends en hoe kun je deze toepassen in jouw badkamer? In dit artikel nemen we je mee in de wereld van badkamer inspiratie voor het komende jaar.

Lees meer

Badkamertegels voor een moderne badkamer

Zodra u de badkamermeubels heeft gekozen, is het verstandig om de badkamertegels uit te zoeken. In een moderne badkamer worden vaak grote tegels gekozen met een rustige uitstraling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan betonlook of natuursteen tegels. Natuursteen tegels zijn altijd uniek waardoor u verzekerd bent van een unieke badkamer. Deze tegels worden wel bij voorkeur geplaatst op de vloer van een badkamer.

Als u liever een meer onderhoudsvriendelijke badkamertegel wilt, kunt u het beste kiezen voor een keramische natuursteenlook tegel. Een grotere tegel geeft altijd meer een moderne look dan een kleinere badkamertegel. Door de voegen een kleur te geven die aansluit op de kleur van de badkamertegels, wordt uw badkamer rustiger waardoor deze optisch nog ruimtelijker wordt.

Al onze tegels geven een badkamer een mooie uitstraling. Wilt u inspiratie opdoen of meer advies? Kom dan langs in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

Accessoires voor een moderne badkamer

Om te voorkomen dat een badkamer kil wordt, wordt vaak gekozen voor landelijke elementen zoals houtlook meubels of houten planken aan de muur. Ook met andere kleinere badkameraccessoires zoals een houten badplankje kunt u de sfeer in de moderne badkamer warmer maken.

Tegenwoordig hoort bij een moderne badkamer ook het gebruik van gekleurde en ingebouwde kranen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor mat zwart, geborsteld messing, koper of opvallend goud. Leef u volledig uit bij het kiezen van onder meer moderne doucherekjes, handdoekrekken, zeepdispensers en toiletaccessoires.

Als finishing touch kunt u uw badkamer een moderne uitstraling geven door badtextiel in rustige kleuren te kopen. Kleuren zoals wit, grijs, beige of bruin doen het altijd goed in een moderne badkamer.

Samen een moderne badkamer ontwerpen?

Wij van Stone Company vinden het belangrijk dat uw woonwens centraal staat. Daarom maken wij geregeld gebruik van maatwerk voor onze klanten. Samen met u kijken we graag naar uw wensen en behoeften. Vervolgens geven wij u een advies over uw wensen.

Neem voor een op maat gemaakte badkamer contact met ons op en plan een afspraak in met een van onze ontwerpers. Samen met u gaan we kijken naar uw wensen en mogelijkheden voor de betreffende ruimte(s). Deze stap zullen we altijd samen met u voltooien. Wij streven er namelijk altijd naar een badkamer perfect aan te laten sluiten op uw eigen ideeën.

Bij uw eerste afspraak wordt uw toekomstige badkamer uitgetekend door middel van ons 3D-programma. Met behulp van VR (virtual reality) kunnen wij het zelfs voor u mogelijk maken om door uw ontwerp heen te lopen. Tijdens uw tweede afspraak laten wij u graag fotorealistische 3D-beelden zien van de ruimte. Tevens ontvangt u op dat moment een offerte. Mocht u hier allemaal mee akkoord gaan, dan start de realisatie van uw eigen ontwerp. Voor u het weet loopt u thuis rond in uw eigen ontworpen ruimte!

  • Daadwerkelijk zien hoe de badkamer wordt middels ons Virtual Reality programma.
  • Een maatwerk ontwerp maken samen met een van onze adviseurs.
  • Wij presenteren een vrijblijvende offerte voor uw op maat ontworpen badkamer.
samen-moderne-badkamer

Moderne badkamers die wij
al hebben gerealiseerd

De afgelopen jaren hebben wij ons ook bezig mogen houden met het uitvoeren van diverse mooie projecten. Het is voor ons net zo’n grote eer om deel uit te maken van projecten waarbij we mogen starten vanaf de tekentafel als projecten waarbij wij deel mogen uitmaken van de laatste stappen. Een van onze projecten waar wij erg trots op zijn is het project ‘Dirksland’. Wilt u meer informatie over dit project of weten welke producten wij hebben gebruikt? Ga dan naar de specifieke projectpagina.

Op zoek naar meer inspiratie? Laat u verrassen!