Om u geen hinder te laten ondervinden van onze ambitieuze verhuizing, zijn wij van 9-3-2024 t/m 16-4-2024 gesloten voor klantbezoek.

Design badkamers

Stone Company is al meer dan 20 jaar een specialist als het gaat om design badkamers en luxe sanitair projecten. Wij voorzien uw badkamer van de beste kwaliteit en geven uw badkamer de meest luxe uitstraling door enkel A-merken aan u te leveren.

Inspiratie blog

Op zoek naar inspiratie voor uw badkamer? Lees hieronder dan alles over de nieuwste collecties van onze merken, de laatste badkamertrends en tips voor het creëren van uw droombadkamer. Wilt u nog meer inspiratie? Bezoek dan onze showroom in Rotterdam!

Inbouw kranen

kranencat

Strakke lijnen

IBS70BGP WEBP

Hoogwaardige afwerking

gessi venti 23

Groot formaat tegels

Badkamerwinkel-Rotterdam

Wanneer is een badkamer
een 'design' badkamer?

Een design badkamer onderscheidt zich vaak door zijn originaliteit en het gebruik van diverse luxe producten en meubelen. Design badkamers zijn vaak ingericht volgens de laatste trends, bevatten meestal inbouwkranen, gekleurde kranen, moderne kleuren, groot formaat tegels (vaak in verstek) en strakke lijnen. Verder hebben design badkamers een hoogwaardige afwerking. Dit alles zorgt voor een luxe uitstraling en een exclusieve sfeer waarin u volledig tot rust kunt komen.

Inbouw kranen

kranencat

Strakke lijnen

IBS70BGP WEBP

Hoogwaardige afwerking

gessi venti 23

Groot formaat tegels

Badkamerwinkel-Rotterdam

Meubels voor een
design badkamer

Ook is een design badkamer niet compleet zonder enkele eyecatchers. Dit kan bijvoorbeeld een strak zwart badkamermeubel zijn met een mooi wit blad en zwarte kranen. Maar ook losstaande baden op pootjes of een bad met betonlook kunnen een echte eyecatcher zijn voor een design badkamer.

Naast een design wastafelmeubel of een losstaand bad, kunt u ook denken aan gouden wastafels, originele spiegels, een uniek toilet of bijzondere kranen om uw design badkamer af te maken. Ook een designradiator is een goede toevoeging in uw design badkamer.

Merken die passen bij een design badkamer

Wij werken alleen met de beste merken. Op die manier streven wij altijd naar uitstekende kwaliteit. Daarom passen alle merken die wij leveren bij uw design badkamer. Voorbeelden van onze merken zijn:

Laat u inspireren door onze badkamertrends van 2022!

In 2022 zagen we een kleine terugloop in de populariteit van rvs (roestvrij staal) en chroom. Vooral de vraag naar brons steeg dat jaar. Ook goud was een kleur dat veel terug te vinden was in badkamers uit 2022. Wilt u meegaan met deze trends? Vervang dan bijvoorbeeld uw rvs kraan voor een kraan in de kleur goud. Daarnaast bleven geborsteld matte accessoires populair en waren groot formaat tegels en gekleurd keramiek helemaal in. Al deze trends maken uw design badkamer helemaal hip en compleet.

Badkamertrends 2022: Dé belangrijkste trends van dit moment!

Er wordt een heleboel badkamerinspiratie gedeeld, daardoor kan het lastig zijn om de huidige trends op te sporen. Daarom zetten wij hieronder een aantal badkamertrends voor u op een rij. Zo kunt u zelf bekijken wat u mooi vindt en uw badkamer helemaal opnieuw inrichten à la 2022. Keramiek, keramiek en nog eens keramiek   Ook dit jaar zien wij…

Lees meer

Badkamertegels voor een design badkamer

Niet alleen mooie meubels zorgen voor een exclusieve uitstraling van uw badkamer, ook het gebruik van speciale tegels aan de badkamermuur kan hieraan bijdragen. Wanneer u streeft naar een design badkamer, kunt u beter niet kiezen voor standaard witte wandtegels en donkere vloertegels. Kies in plaats hiervan voor unieke tegels die een aparte vorm, textuur, kleuren of bijzondere printjes hebben. Bekleed daarmee een deel of de hele muur van uw badkamer. Combineer deze bijzondere tegel met een rustigere variant, om de rust in de badkamer te behouden.

Samen een industriële badkamer ontwerpen

Voor het realiseren van een woonwens komt vaak veel maatwerk kijken. Daarom is maatwerk ook meestal bij ons de norm. We gaan graag samen met u op zoek naar uw wensen en eisen en voorzien u met plezier van persoonlijk advies.

Wanneer u contact met ons opneemt, kunt u een afspraak inplannen met een van onze ontwerpers. Zij kijken samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden voor uw badkamer en/of andere ruimte(s). Hierin staat ‘samen’ echt centraal. Wij streven er namelijk altijd naar een badkamer perfect te laten passen bij uw wensen.

Bij uw eerste afspraak wordt uw toekomstige badkamer uitgetekend in een 3D-programma. Door middel van VR (virtual reality) kunt u, zelfs al tijdens uw eerste afspraak, virtueel door uw badkamerontwerp lopen. In een tweede afspraak kunnen wij u fotorealistische 3D-beelden tonen van uw badkamercreatie en ontvangt u tevens een offerte. Mocht u hiermee akkoord gaan, dan gaan wij vervolgens uw badkamer realiseren en loopt u binnen de kortste keren in uw eigen huis door uw eigen badkamerontwerp.

  • Daadwerkelijk zien hoe de badkamer wordt middels ons Virtual Reality programma.
  • Een maatwerk ontwerp maken samen met een van onze adviseurs.
  • Wij presenteren een vrijblijvende offerte voor uw op maat ontworpen badkamer.
3bddd2066053c4c3458187ff0a21f646

Design badkamers die wij
al hebben gerealiseerd

Wij voelen ons vereerd door alle mooie projecten die wij al hebben mogen uitvoeren. In de laatste jaren heeft Stone Company zich beziggehouden met de mooiste projecten van tekentafel tot en met de laatste puntjes op de i. Een project waar wij erg trots op zijn waarbij wij een design badkamer hebben gerealiseerd, is ‘Project Utrecht’.

Wilt u meer informatie over dit project of wilt u graag weten welke producten hiervoor gebruikt zijn? Bekijk dan de desbetreffende projectpagina.

Op zoek naar meer inspiratie? Laat u verrassen!