We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?

Opzetwastafel LUVA1305

Vanaf:  519,09

Wissen

Opzetwastafel LUVA1305

Opzetwastafel LUVA1305 Wit glans, LUVA1305M Wit mat en de LUVA1305A Antraciet mat,Ā Luca Sanitair opzetwastafel gemaakt van mineral stone. Vorm ovaal 48×32,5×13,5h verkrijgbaar bij Stone Company.

De schoonheid van de opzetwastafel

Een Luca Sanitair opzetwastafel, zoals de LUVA1305, is niet zomaar een functioneel element in je badkamer. Het is een statement van stijl en klasse. Luca Sanitair staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en oog voor detail. De LUVA1305 vormt hierop geen uitzondering. Met zijn ovale vorm, hoogwaardige materialen en verschillende afwerkingen, is deze opzetwastafel een ware blikvanger in elke badkamer. Ontdek de veelzijdigheid en schoonheid van de LUVA1305 opzetwastafel.

Modellen, maten en afwerkingen

De Luca Sanitair opzetwastafel LUVA1305 is verkrijgbaar in verschillende modellen om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen. De LUVA1305 glans wit, gemaakt van mineral stone, biedt een tijdloze uitstraling die moeiteloos past bij elke badkamerstijl. Voor wie op zoek is naar een meer subtiele afwerking is er de LUVA1305M mat wit, vervaardigd uit solid surface. Voor een gedurfde en moderne uitstraling is er de LUVA1305A antraciet mat, ook gemaakt van solid surface. Met afmetingen van 48×32,5×13,5 cm (lengte x breedte x hoogte) en een ovale vorm, biedt deze wastafel niet alleen een ruim wasoppervlak, maar ook een esthetische aanvulling op je badkamerinterieur.

Duurzaamheid en Kwaliteit:
Ongeacht het model dat je kiest, staat Luca Sanitair garant voor duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit. De LUVA1305 is vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals mineral stone en solid surface, waardoor deze wastafel bestand is tegen dagelijks gebruik en gemakkelijk te onderhouden is. De robuuste constructie zorgt ervoor dat de LUVA1305 jarenlang meegaat zonder aan esthetiek of functionaliteit in te boeten.

Installatiegemak en onderhoud

Dankzij het slimme ontwerp en de hoogwaardige materialen is de Luca Sanitair opzetwastafel LUVA1305 eenvoudig te installeren en te onderhouden. Het gladde oppervlak van mineral stone en solid surface maakt reinigen een fluitje van een cent, terwijl de duurzame constructie ervoor zorgt dat deze wastafel jarenlang meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten.

De Luca Sanitair opzetwastafel LUVA1305 is niet alleen een functioneel element in je badkamer, maar ook een stijlvolle toevoeging die een statement maakt. Met zijn ovale vorm, hoogwaardige materialen en verschillende afwerkingen biedt deze wastafel de perfecte combinatie van schoonheid en functionaliteit. Upgrade je badkamer met de LUVA1305 en geniet van de luxe en elegantie die Luca Sanitair te bieden heeft.

Dit product is uit voorraad leverbaar.
Op deze wastafel bieden wij 2 jaar garantie.

Lees meer
Merk

Materiaal

Solid surface

Kleur Categorie

Wit

Vorm

Ovaal

Aanwezig in showroom

Ja

Kleur

Antraciet mat, Glans wit, Mat wit

Bezoek onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam