Vola

Met trots zijn wij dealer van het gehele assortiment van het luxe kranenmerk Vola. De filosofie van het Deense designmerk Vola ‘the original’ kon niet meer de lading dekken. Vola bracht in 1968 de hedendaags kenmerkende kraan al op de markt en was daarmee een pionier in de sanitairwereld. Het is dan ook niet gek dat de kranen van Vola een van de meest gewilde kranen zijn van interieurdesigners en interieurarchitecten. Vola heeft een herkenbare stijl waarbij vrijwel alle kleuren geleverd kunnen worden.

Daarnaast heeft Vola een zeer milieubewust productieproces waarbij alles gerecycled wordt en de uitstoot van toxische stoffen geminimaliseerd zijn. Vola heeft (zoals de meeste kranenmerken) niet gekozen voor het goedkoopste productieproces in China, maar voor kwalitatief hoogstaande productie in Denemarken, dicht bij de roots.

Design douches en kranen van VOLA

Vrijstaande douches, wand- en opbouwkranen, plafond- of wanddouches. De keuze is ruim. Een douche van VOLA is een prachtige eye-catcher in iedere luxe badkamer. Maar ook voor buiten in de tuin of bij het zwembad heeft VOLA luxe douches beschikbaar. VOLA heeft veel productgroepen die iedere luxe badkamer compleet maken, denk hierbij aan:

  • Luxe radiatoren
  • Luxe douches
  • Luxe elektrische kranen
  • Luxe wastafelkranen
  • Luxe regendouches
  • Luxe badkranen

Ook wat betreft uitvoering zijn er veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor douches en kranen in een uitvoering in het mat zwart of een geborstelde of gepolijste RVS afwerking. Alle VOLA artikelen zijn uitgerust met een krasbestendige coating.

Waarom Vola bij Stone Company?

De vraag luidt natuurlijk, waarom zou ik bij Stone Company mijn Vola kranen halen? Het antwoord is simpel, wij zijn al jaren dealer van VOLA en nergens vindt u zo voordelig VOLA kranen als bij ons gedurende onze VOLA sale actie. Daarnaast hebben wij in onze showroom in Rotterdam Vola mooi uitgemonsterd zodat u een goed beeld krijgt van de kwaliteit van de luxe kranen van VOLA. Tenslotte hebben wij de grootste collectie VOLA op de webshop van Nederland. Heeft u iets wat nog niet op de webshop geïntegreerd is? Geef uw aanvraag van VOLA kranen door aan onze klantenservice!