CEA Design

CEA Design

Een van de mooiste, zo niet het mooiste kranenmerk uit Italië: CEA Design kranen. CEA is continu bezig met productinnovaties. Het merk is gehecht aan belangrijke waarden in het dagelijkse leven zoals schoonheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Zuinige kranen en douches leveren, die mooi en comfortabel zijn in het gebruik; dát is waar het merk voor staat. Cea verbindt de techniek die nodig is om een badkamer aan te leggen, met design en schoonheid. CEA heeft producten beschikbaar, voor zowel de wasbak, de douche, het bidet, het bad en voor in uw keuken.

CEA Design kranen

Bekende productnamen uit de CEA kranenlijn zijn Giotto (GIO), Ziqq (ZIQ), Bar (BAR), Up&Down (UDT), Cross (CRX), Flag (FLG), Duet (DET), Opus (OPS), Asta (AST), Gradi (GRA), Neutra (NEU), Circle (CIR), Cartesio (CAR), Innovo (INV), Milo360 (MIL), Regolo (REG) en Gastone (GAS).
Wij hebben nog niet alle producten van deze series in onze webshop kunnen zetten, maar dat betekend niet dat wij dit niet kunnen leveren! Dus laat ons alstublieft weten waar u naar op zoek bent!

Waarom CEA Design kranen en douches?

CEA Design kranen en CEA Design douches zijn zeker niet de goedkoopste, waarom dan toch voor CEA Design gaan? Het antwoord op die vraag is simpel: CEA Design is uniek en niet alleen in het design. Een mooi voorbeeld is de manier waarop CEA Design zijn kranen kleurt. Normaliter als kranen worden gekleurd, worden de kranen gespoten en daarna gedroogd in een oven. Bij CEA Design doen ze het anders. CEA heeft een gepatenteerd productieproces voor het kleuren van kranen. Hierbij worden de kranen blootgesteld aan zodanige hitte, dat de complete kraan veranderd van DNA en verkleurd. Zodoende is de kraan door en door gekleurd en gebeurd er verder niks meer mee (denk aan krasbestendigheid en dergelijke).

Daarnaast maakt CEA gebruik van een zelf ontwikkeld roestvrijstaal, die harder is dan alle andere roestvrijstalen die gebruikt wordt bij kranen.
Kortom een levenslang product met een uniek verhaal!