We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
Home > Kranen > Hotbath kranen

Hotbath kranen

Stone Company heeft de grootste collectie aan Hotbath kranen. Bij ons bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Bekijk hieronder onze ruime collectie aan Hotbath kranen. Bent u op zoek naar een ander Hotbath kraan of wilt u een bijpassend product bij uw Hotbath kraan? Bekijk dan hieronder onze gehele Hotbath collectie.

Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Prijs
-

Over Hotbath

Het Nederlandse merk Hotbath houdt zich bezig met het ontwikkelen van kraantechnologie, kraanontwerpen en kraanproductie. Al jaren kent men Hotbath als een merk met elegante, minimalistische en tijdloze kranen in haar assortiment. Om te streven naar de beste kwaliteit produceert Hotbath al haar kranen alleen in Italië, omdat daar volgens hen de beste specialisten zijn op het gebied van sanitair. Alle kranen van Hotbath zijn dus van Italiaans vakmanschap dat in een Nederlands jasje is gestoken. In 2019 is Hotbath volledig overgenomen door de Zweedse multinational FM Mattsson Mora, die zelf al 150 jaar lang kranen produceerden.

Kranen van kwaliteit

Stone Company heeft een ruim aanbod aan Hotbath kranen in zowel opbouw als inbouw uitvoering. Stone Company verkoopt alleen topproducten en Hotbath is hier geen uitzondering op. Alle kranen van Hotbath zijn van hoogstaande kwaliteit en bevatten een topafwerking. Een kraan van Hotbath voorziet in een luxe gevoel. Met een kraan van Hotbath geeft u uw ruimte een chique upgrade tegen een voordelige prijs.

Daarnaast zijn Hotbath kranen zeer zuinig wat betreft het waterverbruik. Diverse innovatieve technieken van Hotbath, zoals het Ecoair en Shower Power System, zijn speciaal ontwikkeld om waterverspilling tegen te gaan. Hierbij is de focus op comfort nooit uit het oog verloren.

Diverse collecties

Voor iedere wens of behoefte heeft Hotbath wel een andere collectie ontwikkeld. Elke collectie heeft weer een eigen kenmerkende stijl. Stone Company levert van deze collecties onder meer de Hotbath Cobber, Hotbath Fellow en de Hotbath Get together series. Al deze collecties bevatten kranen. De Hotbath Get together heeft daarnaast in haar collectie ook douches en de Hotbath Cobber biedt in de serie naast kranen ook accessoires, baden, douches, spiegels, toiletten en wastafels aan.

Op dit moment zijn de kleurrijke kranen uit de Hotbath Cobber serie het meest populair. Stone Company snapt volledig waarom. Door de vele kleuropties en afwerkingsmogelijkheden heeft Hotbath in deze serie altijd wel een kraan die perfect past op een persoonlijke badkamerstijl.

Wilt u liever een ander Hotbath product of bent u op zoek naar een bijpassend product bij uw Hotbath kraan? Bekijk dan hier ons gehele Hotbath assortiment.

De garantie van Hotbath

Vanwege het vertrouwen in de kwaliteit van hun producten, geeft Hotbath maar liefst een garantie van 5 jaar op hun producten. Ook beloven ze dat alle onderdelen en componenten van producten uit bepaalde series minimaal nog 10 jaar leverbaar blijven na het beëindigen van een serie.

Bestel nu eenvoudig online

Wij zijn een officiële dealer van Hotbath artikelen en Stone Company heeft de grootste collectie van Nederland. Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijs en wij leveren al onze producten direct uit voorraad. Daardoor kunt u in de meeste gevallen al de volgende werkdag uw online bestelling thuis verwachten. Wilt u liever de producten eerst in het echt zien? Dan raden wij u aan onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15) te bezoeken. Voor vragen over een product, een 3D ontwerp of vrijblijvend advies kunt u altijd contact opnemen.