We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
Home > Douche > Gessi douche

Gessi douche

Voor een uitgebreide collectie Gessi douches zit je bij Stone Company aan het juiste adres. Stone Company levert haar klanten alleen de beste kwaliteit. Kijk hieronder voor ons complete assortiment aan Gessi douches. Op zoek naar een ander Gessi artikel of wilt u een product dat past bij uw Gessi douche? Klik dan hier voor ons volledige assortiment van het merk Gessi.

Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Prijs
-

Over Gessi

Gessi is in 1992 opgericht door Umberto Gessi en zijn zoon Gian Luca. Gessi heeft een duidelijke kijk op verandering en innovatie. Daardoor is het hen gelukt het bedrijf verder te ontwikkelen tot een van de meest geavanceerde productiebedrijven in de sanitairbranche. Met hun productieprocessen houden ze rekening met het milieu en hun medewerkers. Momenteel heeft Gessi al meerdere showrooms ter wereld onder andere in Londen, Dubai, Milaan en Singapore. Gessi is er inmiddels in geslaagd een wereldwijd bekend sanitairmerk te zijn.

Samenwerking met de Rockwell Group

Een bekende serie van het merk Gessi is de Inciso. Deze serie staat bekend om eenvoud en diverse mogelijkheden. Voor het design van de Inciso serie, was Gessi op zoek naar een designer. Uiteindelijk kwamen ze uit bij architect David Rockwell die bekend staat om zijn dramatische ontwerpen. De Inciso serie heeft een modern en strak uiterlijk en kan worden aangepast aan diverse wensen. Dit maakt de Inciso geschikt voor iedere ruimte.

Venti20 en Gessi316 series

Naast de Inciso is ook de Venti20 een bekende lijn van Gessi. De serie Venti20 doet denken aan de “roaring” jaren ‘20, maar is gestoken in een moderner jasje. De Venti20 serie slaat een brug tussen eerdere vormgevingen en een nieuw design. Dit maakt het mogelijk nog jaren te genieten van deze collectie.

Een andere serie is de Gessi316. De douches uit deze serie zijn industrieel chique. Bij de Gessi316 zie je de creativiteit van Gessi terug, ondanks het feit dat de Gessi316 series een volledig eigen stijl hebben.

Plaats bestelling online

Stone Company is een officiële dealer van het merk Gessi. Wij leveren Gessi douches en nog veel meer producten van dit bekende sanitairmerk. Stone Company hanteert de laagste prijs en kan vrijwel alle producten direct uit voorraad leveren. Dit maakt het voor u mogelijk veelal de volgende werkdag uw pakket thuis te verwachten. Twijfelt u nog en wilt u de douche eerst in het echt bekijken? Kom in dat geval langs in onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15)!.