We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
Home > Vrijstaande douche kraan > Hotbath douchekraan

Hotbath douchekraan

Stone Company heeft de grootste collectie aan Hotbath artikelen van Nederland. Bij ons bent u te allen tijde verzekerd van de beste kwaliteit. Hieronder kunt u onze uitgebreide collectie aan Hotbath douchekranen vinden. Bent u op zoek naar een ander Hotbath artikel of wilt u een passend artikel bij uw Hotbath douchekraan? Hier vindt u ons hele Hotbath assortiment.

Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Prijs
-

Over Hotbath

Het van oorsprong Nederlandse merk Hotbath ontwikkelt diverse kraantechnologieën en kraanontwerpen en produceert kranen. Hotbath is een elegant en minimalistisch merk met tijdloze kranen in haar collectie. Voor de beste kwaliteit vindt de productie van Hotbath alleen in Italië plaats. In Italië zijn volgens Hotbath de beste sanitairspecialisten te vinden. Alle Hotbath kranen zijn dus gemaakt met Italiaanse deskundigheid en uiteindelijk gestoken in een Nederlands jasje. Een paar jaar geleden, in 2019, werd het merk overgenomen door de Zweedse multinational FM Mattsson Mora. FM Mattsson Mora produceerden voor de overname van Hotbath al 150 jaar lang kranen.

Superieure kwaliteit

Hotbath biedt diverse douchekranen in inbouw, opbouw en vrijstaande uitvoering. Wij leveren alleen de beste producten aan onze klanten, dit geldt ook voor alle artikelen van het merk Hotbath. Hotbath douchekranen zijn van topkwaliteit en hebben altijd een geweldige afwerking. Deze douchekranen geven uw badkamer een luxe uitstraling en een chique upgrade voor een voordelige prijs.

Kranen van Hotbath zijn door hun diverse technieken zuinig in het waterverbruik. Het is Hotbath gelukt deze technieken te ontwikkelen zonder in te moeten leveren op het comfort.

Uitgebreide keuze

Om in verschillende wensen en behoeften van klanten te kunnen voorzien, heeft Hotbath diverse collecties ontworpen. Elke collectie kenmerkt zich door een unieke stijl. Collecties van Hotbath met douchekranen zijn onder andere de Hotbath Archie en de Hotbath Get Together series. De Hotbath Get together heeft naast douchekranen ook accessoires, spiegels, toiletten en wastafels. Ook de Hotbath Archie serie heeft naast douchekranen accessoires en douches in de collectie.

Bent u op zoek naar een product dat past bij uw douchekraan of wilt u liever een ander Hotbath product? Bekijk dan hier onze hele collectie van Hotbath.

De garantie van Hotbath

Hotbath gelooft in de kwaliteit van haar producten. Daarom biedt Hotbath op haar producten een garantieperiode van maar liefst 5 jaar. Verder belooft Hotbath haar klanten dat onderdelen en componenten van artikelen nog minimaal 10 jaar te leveren zullen zijn, na het beëindigen van een bepaalde serie.

Bestel Hotbath douchekranen online

Als officiële dealer van Hotbath douchekranen en andere producten, heeft u bij Stone Company een uitgebreide keuze. Stone Company heeft de grootste collectie van Nederland en verzekert u altijd van de laagste prijs. Wij leveren altijd alles direct uit voorraad. Hierdoor kunt u vrijwel altijd uw bestelling de volgende werkdag in huis hebben. Weet u het nog niet zeker en wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15)!.