JEE-O

Original

SOHO

Pure

Flow

Slimline

JEE-O

De filosofie van het Nederlandse sanitairmerk JEE-O is simpel doch krachtig; levensgenieters iedere dag een ongekende belevenis geven met ruimte en rust voor lichaam en geest. Met minimalistische, luxe en stijlvolle sanitairproducten wordt deze filosofie onderstreept. Ontwerper Lammer Moerman heeft een herkenbare designstijl die velen aanspreekt. En dat is niet verassend, want de producten zijn ware eye-catchers. Een esthetisch genot voor het oog, maar des te meer een genot om iedere dag te mogen gebruiken.

Design douches, baden en kranen van JEE-O

De JEE-O collectie is opgedeeld in meerdere productseries. Elke serie bestaat uit verschillende producten en kent een eigen designstijl. Zo bestaat de Original lijn uit vrijstaande douches met een strak en minimalistisch design. Dit staat in contrast met de Fatline douches die een traditioneler ontwerp hebben. Zoek je een unieke kraan als statement in je badkamer? De Pure serie is geïnspireerd op stromend water en heeft een open, kenmerkende uitloop. Hierdoor valt de kraan direct op. Naast kranen en douches vind je in de JEE-O collectie ook een verscheidenheid aan baden en basins. De baden zijn uitgerust met een geïntegreerd overloopsysteem en zijn in hun specifieke vorm gegoten door middel van een combinatie van quartz gesteente en polystone (resin) genaamd DADOquartz.
De douches zijn verdeeld over maar liefst 6 productlijnen:

Samenwerkingen met designers

Voor een aantal collecties werkt JEE-O samen met bekende, maar ook verrassende designers. Hierdoor heeft iedere collectie een unieke look-and-feel. Zo is de Soho serie een samenwerking met het designduo Grand & Johnson. De collectie bestaat uit robuuste matzwarte kranen en douches die perfect passen in een industriële badkamer. Een compleet andere collectie is de JEE-O Flow serie. Dit is een samenwerking met de Italiaanse designer Brian Sironi en laat zich het beste omschrijven als minimalistisch en modern. Iedere serie heeft een eigen karakter en geeft een badkamer een compleet eigen uitstraling.

JEE-O koop je bij Stone Company

Stone Company is al jaren een officiële dealer van JEE-O sanitair. In onze showroom in Rotterdam vind je de volledige JEE-O collectie. Wil je graag meer weten over een specifiek product of wil je graag advies over de inrichting van jouw badkamer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee en laten je de verschillende mogelijkheden zien.