JEE-O

Original

SOHO

Pure

Flow

Slimline

JEE-O

De filosofie van het Nederlandse designmerk JEE-O is simpel doch krachtig; levensgenieters iedere dag een ongekende belevenis geven met ruimte en rust voor lichaam en geest. Met minimalistische, robuuste en krachtige sanitairproducten wordt deze filosofie onderstreept. Ontwerper Lammer Moerman heeft een herkenbare designstijl die velen aanspreekt. En dat is niet verassend, want de producten zijn ware eye-catchers. Een esthetisch genot voor het oog, maar des te meer een genot om iedere dag te mogen gebruiken. De collectie van JEE-O bestaat uit meerdere productlijnen. Iedere lijn is onderscheidend en uniek. Zo bestaat de Soho lijn uit diverse douches en kranen met een matzwarte hammercoating en hebben de kranen uit de Pure serie allemaal een open uitloop.

Design baden van JEE-O

Minimalistisch design, organische vormen, lichtgewicht, krasbestendig, met een lange levensduur én allemaal uitgerust met een geïntegreerd overloopsysteem. De baden en basins van JEE-O zijn in hun specifieke vorm gegoten door middel van een combinatie van quartz gesteente en resin genaamd DADOquartz.

Design douches en kranen van JEE-O

Vrijstaande douches, wand- en opbouwkranen, plafond- of wanddouches. De keuze is ruim. Een douche van JEE-O is een prachtige eye-catcher in iedere badkamer. Maar ook voor buiten (weather frost) in de tuin of bij het zwembad heeft JEE-O prachtige douchekranen. De douches zijn verdeeld over maar liefst 6 productlijnen:

Ook wat betreft uitvoering zijn er veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor douches en kranen in een uitvoering met een mat-zwarte hammercoating, een geborstelde of gepolijste afwerking. Alle JEE-O douches zijn uitgerust met een modern vormgegeven mengkraan. Dankzij een kenmerkende ring, knop of joystick stelt u eenvoudig de gewenste temperatuur in. En ook de kracht van de douchekop is eenvoudig aan te passen; van zachte regendouche tot krachtige massagestralen.