We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
Home > Buitendouche > JEE-O buitendouche

JEE-O buitendouche

Stone Company is al jaren een officiële dealer van JEE-O artikelen. Ons ruime assortiment aan JEE-O buitendouches staat hieronder. Wilt u een ander bijpassend JEE-O product bij uw JEE-O buitendouche? Klik dan hier voor onze volledige JEE-O collectie.

Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Prijs
-

Over JEE-O

JEE-O is een Nederlands sanitairmerk en vindt het belangrijk dat gebruikers iedere dag opnieuw ruimte en rust ervaren voor hun lichaam en geest. Dit doen ze door minimalistische, luxe en zeer stijlvolle sanitairproducten op de markt te brengen. De herkenbare designstijl van ontwerper Lammert Moerman spreekt veel mensen aan. Dit verrast ons als Stone Company niet, want producten van JEE-O zijn echte eyecatchers. De producten van JEE-O zijn oprecht een genot voor het oog, maar nog meer geschikt om iedere dag van te genieten tijdens het gebruik ervan.

Diverse series

JEE-O heeft in haar collectie meerdere series aan sanitairproducten met elk hun eigen designstijl. De 6 productlijnen van JEE-O zijn: JEE-O Original serie, JEE-O Pure serie, JEE-O Flow serie, JEE-O Soho serie, JEE-O Slimline serie en de JEE-O Fatline serie. Voor inbouwdouches raden wij aan vooral naar de JEE-O Soho serie en de JEE-O Slimline serie te kijken.

Liever een ander JEE-O product of bent u op zoek naar een bijpassend product bij uw JEE-O buitendouche? Bekijk dan hier ons gehele JEE-O assortiment.

Samenwerkingen met designers

Om elke sanitair serie een eigen look-and-feel te geven, werkt JEE-O voor een aantal collecties samen met bekende en verrassende designers. Een voorbeeld hiervan is de Soho serie. Voor deze collectie is JEE-O een samenwerking aangegaan met Grand & Johnson. Deze sanitair serie is voornamelijk te herkennen aan de robuuste mat zwarte kranen en douches. Deze mat zwarte artikelen passen erg goed in een industriële badkamer.

Bestel JEE-O buitendouches ook online

Wij zijn een officiële dealer van JEE-O artikelen. Stone Company heeft een ruim assortiment aan JEE-O buitendouches beschikbaar. Wij leveren onze producten direct uit voorraad, waardoor u bijna altijd kunt verwachten dat u uw bestelde artikelen de volgende werkdag in huis zult hebben. Mocht u nog twijfelen en eerst de producten in het echt willen zien, dan raden we u aan naar onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15) te komen.