We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
Home > Vrijstaande badkraan > Hotbath badkraan

Hotbath badkraan

Voor de grootste collectie Hotbath producten moet u bij Stone Company zijn. Bij Stone Company bent u altijd zeker van de beste kwaliteit. Hieronder treft u ons uitgebreide assortiment Hotbath badkranen aan. Zoekt u een ander product van Hotbath of wilt u een bijpassend artikel bij uw Hotbath badkraan? Neem dan hier een kijkje voor ons hele Hotbath assortiment.

Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Prijs
-

Over Hotbath

Hotbath is een Nederlands merk dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van kraantechnologie, kraanontwerpen en kraanproductie. Hotbath staat al jaren bekend als een elegant, minimalistisch merk met tijdloze kranen. Om de beste kwaliteit te leveren, produceert Hotbath alle kranen enkel in Italië. Volgens Hotbath staan daar de beste sanitairspecialisten ter beschikking. Alle kranen van Hotbath zijn dus afkomstig van Italiaans vakmanschap en zijn uiteindelijk in een Nederlands jasje gestoken. In 2019 werd Hotbath overgenomen door FM Mattsson Mora. Dit bedrijf is een multinational uit Zweden en produceerden voor de overname al 150 jaar lang kranen.

Van hoogwaardige kwaliteit

Hotbath heeft badkranen in inbouw, opbouw en vrijstaande uitvoering. Stone Company biedt haar klanten alleen de beste producten en dit geldt ook voor de artikelen van Hotbath. Badkranen van Hotbath zijn van geweldige kwaliteit en hebben altijd een superieure afwerking. Hotbath badkranen hebben een luxe uitstraling en geeft uw badkamer een chique upgrade tegen een gunstige prijs.

Verder zijn badkranen van Hotbath erg zuinig in waterverbruik. Hotbath heeft diverse technieken ontwikkeld speciaal tegen waterverspilling, zonder in te moeten leveren op comfort.

Verschillende collecties

Hotbath heeft diverse collecties ontwikkeld om in verschillende wensen en behoeftes te voorzien. Iedere collectie is weer te herkennen door een eigen stijl. Voorbeelden van Hotbath collecties met badkranen zijn onder meer de Hotbath Archie, Hotbath Cobber en de Hotbath GAL series. Naast badkranen heeft de Hotbath Cobber serie ook accessoires, spiegels, toiletten, wastafels, douches en baden. Ook de Hotbath Archie serie heeft naast badkranen accessoires en douches in de collectie.

Liever een ander artikel van Hotbath of zoekt u een Hotbath product dat past bij uw badkraan? Neem dan hier een kijkje voor ons gehele Hotbath assortiment.

De garantie van Hotbath

Het vertrouwen van Hotbath in de kwaliteit van hun producten is erg groot. Zo groot zelfs, dat Hotbath maar liefst een garantie van 5 jaar geeft. Daarnaast verzekert Hotbath dat alle onderdelen en componenten van producten uit series nog minimaal 10 jaar te leveren zijn wanneer een serie wordt beëindigd.

Bestel Hotbath badkranen online

Stone Company is een officiële dealer van Hotbath badkranen en diverse andere Hotbath producten. Wij hebben zelfs de grootste collectie Hotbath artikelen in Nederland en verzekeren u van de laagste prijs. Stone Company levert alles direct uit voorraad, waardoor u vrijwel altijd de volgende werkdag uw online bestelling al in huis hebt. Twijfelt u nog en wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng in dat geval een bezoek aan onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15)!.