We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
Home > Inbouw douche > Hotbath inbouwdouche

Hotbath inbouwdouche

Voor de grootste collectie aan Hotbath artikelen, zit u goed bij Stone Company. Wij verzekeren u altijd van de beste kwaliteit. Hieronder ziet u onze zeer uitgebreide collectie aan Hotbath inbouwdouches. Wilt u een ander Hotbath artikel of bent u op zoek naar een bijpassend product bij uw Hotbath inbouwdouche? Klik dan hier voor onze totale Hotbath collectie.

Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Prijs
-

Over Hotbath

Hotbath is van oorsprong een Nederlands merk en ontwikkelt diverse kraantechnologieën, kraanontwerpen en kraanproducties. Hotbath staat al jaren bekend als een elegant, minimalistisch en tijdloos merk. Voor de beste kwaliteit produceert Hotbath al haar inbouwdouches in Italië in de regio Cusio-Valsesia. Volgens Hotbath zijn daar de beste sanitair specialisten. Dit is dus Italiaans vakmanschap in een Nederlands jasje. Hotbath is in 2019 volledig overgenomen door de Zweedse multinational FM Mattsson Mora. Zelf produceren zij al 150 jaar kranen.

Uitgebreide keuze

Om aan wensen en behoeften van verschillende mensen te kunnen voldoen, heeft Hotbath meerdere collecties ontwikkeld. Ieder van deze collectie heeft weer een eigen stijl waaraan u de collectie kunt herkennen. Voorbeelden van collecties van Hotbath die Stone Company levert zijn de Hotbath Cobber, Hotbath Fellow en de Hotbath Get together series. Voor inbouwdouches kunt u kiezen tussen de series Hotbath Cobber en Hotbath Get together.

Op zoek naar een bijpassend product bij uw Hotbath inbouwdouche of bent u toch op zoek naar een ander Hotbath product? Ga dan hier naar ons gehele Hotbath assortiment.

De garantie van Hotbath

Hotbath gelooft heilig in de kwaliteit van hun producten. Daarom biedt Hotbath een garantie van maar liefst 5 jaar op al hun producten. Verder ben je bij Hotbath tot 10 jaar na het uit de productie halen van een bepaalde sanitair serie nog verzekerd van onderdelen en componenten.

Bestel gemakkelijk via de webshop

Stone Company is een officiële dealer van Hotbath producten. Daarnaast hebben wij grootste collectie aan Hotbath artikelen van Nederland. Stone Company verzekert u van de laagste prijs en levert al haar producten direct uit voorraad. Daardoor kunt u vaak de volgende werkdag al uw bestelling thuis ontvangen. Toch liever eerst de producten in het echt bekijken? Dat begrijpen wij. Kom in dat geval langs in onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15)!.