We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
Home > Wastafelkraan > Wastafelkraan koper

Wastafelkraan koper

Wanneer je denkt aan een wastafelkraan, is koper misschien niet het eerste materiaal dat in je opkomt. Toch is een wastafelkraan van koper een stijlvolle en duurzame keuze die een unieke touch geeft aan je badkamer.

Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Prijs
-

De charme van koper

Koper heeft een warme, roodachtige tint die een gevoel van luxe en elegantie uitstraalt. Het is een materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt in verschillende toepassingen, van sieraden tot keukengerei. Een wastafelkraan van koper kan een vintage of industriële uitstraling hebben, afhankelijk van het ontwerp. Het mooie van koper is dat het na verloop van tijd een natuurlijke patina ontwikkelt, wat betekent dat je kraan in de loop der jaren alleen maar mooier wordt.

Duurzaamheid en kwaliteit

Naast het esthetische aspect is koper ook een zeer duurzaam materiaal. Het is bestand tegen corrosie en heeft antibacteriële eigenschappen, wat het een hygiënische keuze maakt voor je badkamer. Bij Stone Company begrijpen we het belang van kwaliteit, daarom bieden we alleen de beste koperen wastafelkranen aan die zijn gemaakt om lang mee te gaan.

Onderhoud en verzorging

Hoewel koper duurzaam is, vereist het enige zorg om zijn schoonheid te behouden. Het is belangrijk om je koperen wastafelkraan regelmatig schoon te maken met een zachte doek en milde zeep. Vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen die het oppervlak kunnen beschadigen. Met de juiste zorg zal je koperen kraan er jarenlang prachtig uitzien.

Merken

Wij hebben onder andere de merken: Hotbath, Vola, Radomonte, Gessi, JEE-O en Brauer in ons assortiment. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en innovatieve ontwerpen en we zijn trots om ze aan te kunnen bieden.

Een breed scala aan stijlen

Of je nu op zoek bent naar een moderne, strakke kraan of een meer traditioneel ontwerp, bij Stone Company hebben we een breed scala aan stijlen om uit te kiezen. Onze koperen wastafelkranen zijn ontworpen om te passen bij elke badkamerstijl, van minimalistisch tot klassiek.

Bezoek onze showroom om onze koperen wastafelkranen in het echt te zien en om persoonlijk advies te krijgen van onze deskundige medewerkers. Heb je hulp nodig bij het visualiseren van je nieuwe badkamer met een koperen wastafelkraan? Onze experts kunnen een 3D ontwerp maken dat jouw visie tot leven brengt.