Onze nieuwe showroom is open voor bezoek! We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
Home > Inbouw doucheset > Hotbath inbouw doucheset

Hotbath inbouw doucheset

Stone Company heeft de grootste collectie aan Hotbath artikelen van Nederland. Wij hebben altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Hieronder staat ons assortiment aan Hotbath inbouw douchesets. Wilt u liever een ander artikel van het merk Hotbath of zoekt u een bijpassend product bij uw Hotbath inbouw doucheset? Bekijk dan hier onze volledige Hotbath collectie.

Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Prijs
-

Over Hotbath

Het van oorsprong Nederlandse merk Hotbath is een merk dat al jarenlang diverse kraantechnologieën en kraanontwerpen ontwikkelt en kranen produceert. Hotbath staat bekend als elegant en minimalistisch met tijdloze producten. Om te streven naar de beste kwaliteit, kiest Hotbath ervoor al haar producten te produceren in Italië waar volgens Hotbath de beste sanitairspecialisten zijn. Hierdoor worden de producten van Hotbath geproduceerd onder het oog van Italiaans vakmanschap en vervolgens gestoken in een Nederlands jasje. In 2019 is Hotbath overgenomen door het Zweedse bedrijf FM Mattsson Mora. Deze organisatie produceerde zelf al 150 jaar lang kranen.

Verschillende inbouw douchesets

Omdat er veel mensen bestaan die allemaal hun eigen wensen en behoeften hebben, heeft Hotbath meerdere collecties ontworpen om aan deze wensen en behoeften te voldoen. Elke ontworpen serie heeft weer een eigen kenmerkende stijl, waaraan de serie te herkennen is. Voorbeelden van Hotbath series die inbouw douchesets bevatten zijn de Hotbath Cobber, Hotbath Archie, Hotbath GAL en de Hotbath Get Together series.

Zoekt u een bijpassend artikel bij uw Hotbath inbouw doucheset of wilt u een ander Hotbath product? Bekijk in dat geval hier ons volledige assortiment van Hotbath.

De garantie van Hotbath

Vanwege de geweldige kwaliteit van haar producten, kiest Hotbath ervoor een garantietermijn te hanteren van 5 jaar op al hun producten. Daarnaast garandeert Hotbath dat tot 10 jaar na het beëindigen van een bepaalde serie er nog onderdelen en componenten beschikbaar zullen blijven van die serie.

Bestel eenvoudig online

Wij van Stone Company zijn een officiële dealer van Hotbath inbouw douchesets en andere Hotbath artikelen. Stone Company heeft de grootste collectie Hotbath artikelen van heel Nederland. Wij verzekeren u altijd van de laagste prijs en wij kunnen al onze producten direct uit voorraad leveren. Dit zorgt ervoor dat u vaak de volgende werkdag uw bestelling al thuis mag verwachten. Wilt u toch liever de producten in het echt zien? Dan adviseren wij u een bezoek te brengen aan onze showroom in Rotterdam.