We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?
Home > Kranen > Gessi kraan

Gessi kraan

Stone Company biedt een uitgebreide collectie aan Gessi kranen. Wij leveren altijd de beste kwaliteit, dat kunnen wij u verzekeren. Bekijk hieronder ons assortiment aan Gessi kranen. Wilt u een ander artikel van Gessi of zoekt u een bijpassend product bij uw Gessi kraan? Bekijk dan hier onze volledige collectie van het merk Gessi.

Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur
Prijs
-

Over Gessi

Het merk Gessi is door Umberto Gessi en zijn zoon Gian Luca in 1992 opgericht. Door een duidelijke visie op verandering en innovatie, zijn ze er uiteindelijk in geslaagd zichzelf te ontwikkelen tot een van de meest geavanceerde productiebedrijven binnen de sanitairbranche. Verder houden ze met hun productieprocessen extra rekening met het milieu en hun medewerkers. Inmiddels heeft Gessi diverse showrooms in onder meer Londen, Milaan, Dubai en Singapore en is Gessi uitgegroeid tot een wereldwijd bekend sanitairmerk.

Samenwerking met David Rockwell

Een van de bekendste series van Gessi is de Inciso. Inciso staat over het algemeen bekend om haar eenvoud en diverse mogelijkheden. Voor het ontwerp van deze serie, heeft Gessi naar diverse designers gezocht. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor architect David Rockwell. Rockwell heeft diverse dramatische ontwerpen uitgebracht. De serie Inciso bevat veel strakke lijnen, moderne vormen en kan aangepast worden aan verschillende behoeftes. Hierdoor past de Inciso in erg veel diverse ruimtes.

Gessi316 en Venti20

Kranen uit de serie Gessi316 zijn over het algemeen erg industrieel en chique. In deze lijn is de creativiteit van Gessi terug te zien, maar is het ook gelukt deze kranen een unieke stijl te geven. De kranen zijn allemaal gemaakt van een geweldige kwaliteit staal. Door het gebruik van diverse patronen, meerdere texturen en bepaalde handgrepen is het Gessi gelukt dit materiaal toch een warme en unieke uitstraling te geven. Als laatste zijn de Gessi316 kranen volledig te recyclen en vragen weinig onderhoud.

Een andere lijn van Gessi is de Venti20. Deze serie staat erom bekend de unieke look van de “roaring” jaren ‘20 terug te brengen in een modernere uitstraling. Deze lijn geeft een knipoog aan vroegere designs en steekt het toch geheel uniek in een nieuw jasje, waardoor de collectie nog jaren zorgt voor een luxueuze uitstraling op uw badkamer.

Bestel gemakkelijk via de webshop

Stone Company is een officiële dealer van Gessi kranen en andere producten van het merk Gessi. Stone Company biedt u de laagste prijs en levert vrijwel alle producten direct uit voorraad. Hierdoor kunt u in de meeste gevallen de volgende werkdag thuis uw bestelling verwachten. Wilt u de producten liever eerst in het echt bekijken? Dat is zeer begrijpelijk. In dat geval adviseren wij u een bezoek te brengen aan onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam (zichtbaar vanaf de A15)!.