We zijn nog steeds bezig met een aantal verbouwingswerkzaamheden. Wij vragen u om daar rekening mee te houden als u ons komt bezoeken. Stone Company bouwt aan de toekomst. Zien we u in onze nieuwe showroom?

Opzetwastafel LUVA1342

Vanaf:  470,69

Wissen

Opzetwastafel LUVA1342

Opzetwastafel LUVA1342 Wit glans en de LUVA1342M Wit mat, Luca Sanitair opzetwastafel gemaakt van mineral stone. Vorm rond 42x42x13,5h verkrijgbaar bij Stone Company.

Een essentieel product in elke badkamer

Een Luca Sanitair opzetwastafel, zoals de LUVA1342, belichaamt de perfecte combinatie van stijlvol design en functionaliteit. Als een toonaangevend merk in de sanitair industrie staat Luca Sanitair bekend om zijn compromisloze aandacht voor detail en hoogwaardige producten. De opzetwastafel is een essentieel element in elke badkamer. Zo tilt Luca Sanitair dit naar een hoger niveau met zijn LUVA1342-model.

Kenmerken en afwerkingen

Met afmetingen van 42x42x13,5 cm (lengte x breedte x hoogte) biedt de Luca Sanitair opzetwastafel een perfecte balans tussen compactheid en functionaliteit. De keuze tussen glans wit (LUVA1342) en mat wit (LUVA1342M) als afwerkingen geeft je de mogelijkheid om de wastafel perfect af te stemmen op de esthetiek van je badkamer. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat de LUVA1342 geschikt is voor een breed scala aan interieurontwerpen.

Materiaal en onderhoudsvriendelijk

Vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, garandeert Luca Sanitair dat de opzetwastafel duurzaamheid en langdurige prestaties biedt. De precisieconstructie zorgt voor een naadloze afwerking en een glad oppervlak dat gemakkelijk te reinigen is. Dit betekent dat de Luca Sanitair opzetwastafel niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan je badkamer is, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk.

Installatiegemak en veelzijdigheid

Dankzij het slimme ontwerp is de LUVA1342 eenvoudig te installeren, wat tijd en moeite bespaart tijdens het renovatieproces. Bovendien biedt de veelzijdigheid van deze opzetwastafel verschillende installatiemogelijkheden, waardoor je de vrijheid hebt om de wastafel op de manier te plaatsen die het beste bij jouw behoeften past. Kortom, als je op zoek bent naar een opzetwastafel die zowel visueel aantrekkelijk als praktisch is, is de LUVA1342 of de LUVA1342M de ideale keuze voor jouw badkamer.

 

Dit product is uit voorraad leverbaar.
Op deze wastafel bieden wij 2 jaar garantie.

Lees meer
Merk

Materiaal

Solid surface

Kleur Categorie

Wit

Vorm

Ovaal

Aanwezig in showroom

Ja

Kleur

Glans wit, Mat wit

Bezoek onze showroom van 2500m2 in Hardinxveld-Giessendam