Om u geen hinder te laten ondervinden van onze ambitieuze verhuizing, zijn wij van 9-3-2024 t/m 16-4-2024 gesloten voor klantbezoek.

Dreams become reality!

Wij gaan verhuizen!

Op 13-4-2024 openen wij onze gloednieuwe showroom. Onze nieuwe showroom bevindt zich aan de Hakgriend 46 3371KA Hardinxveld-Giesendam, zichtbaar vanaf de A15.

Wij kunnen onze dromen waarmaken, niet meer gehinderd door ruimtegebrek: onze nieuwe showroom wordt maar liefst 6x zo groot! Er wordt nu hard gewerkt om deze 2500 m2 te transformeren naar een unieke showroom op badkamer gebied. Wij hebben de afgelopen jaren veel inspiratie opgedaan en samen met een aantal architecten zijn we prachtige, unieke badkamer- opstellingen aan het creëren ter inspiratie voor onze klanten. Niets is te gek, maar ook klanten met een kleiner budget kunnen bij ons terecht voor inspiratie!

Om u geen hinder te laten ondervinden, van onze ambitieuze verhuizing, zijn wij een van 9-3-2024 t/m 13-4-2024 gesloten voor klantenbezoek. U kunt wel op afspraak terecht voor een ontwerp of andere vragen. Daarbij blijft onze webshop natuurlijk voor u beschikbaar en actueel.

We kunnen niet wachten om u 13-4 te verwelkomen in onze nieuwe showroom!

Team Stone Company

Nieuwe producten

We zijn dé specialist op het gebied van marmer! Van inmeten, verzagen tot verwerking kunnen wij dit verzorgen met ons team van specialisten. Ieder natuursteen is anders en om echt de perfecte steen te kiezen is het zelfs mogelijk om samen naar Italië te vliegen en de mooiste marmers uit te kiezen. Door het gehele proces wordt u compleet ontzorgd; Turnkey concept!

Badkamer van marmer

Om u geen hinder te laten ondervinden, van onze ambitieuze verhuizing, zijn wij een van 9-3-2024 t/m 16-4-2024 gesloten voor klantenbezoek.

Nieuw merk: Antonio lupi

Antonio lupi is een exclusief merk dat bekend staat staat om zijn baanbrekende ontwerpen en hoge kwaliteit. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten aan, waaronder badkuipen, douches, wastafels, kranen en badkamermeubels. Elk product is ontworpen met aandacht voor detail, elegantie en innovatie. Stone Company heeft een samenwerking met dit mooie merk weten te bewerkstelligen!

antonio lupi badkuip
Bijgewerkt op 21 maart 2024

Heeft u vragen over onze verhuizing?

Neem dat gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.