Flaminia

Flaminia

De badkamer als middelpunt van het huis. Een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Dat zijn uitgangspunten van het Italiaanse designmerk Flaminia. Een toonaangevend merk met innovatief design sanitair. Kleuren, vormen, texturen en details worden gecombineerd op ongekende manieren. Ronde vormen staan centraal bij alle sanitaire producten van Flaminia. Waar vierkant en rechthoekig jarenlang erg populair was, laat Flaminia zien dat een ronde vorm tijdloos is en past in elk interieur. Zo is het Flaminia Lo bad bijvoorbeeld een prachtige eyecatcher in een moderne kamer, maar kan het ook perfect de traditionele lijnspelingen in een klassieke badkamer ‘breken’.

Design sanitair

Voor nieuwe collecties organiseert Flaminia vaak een tentoonstelling waar de sanitaire producten als kunstobjecten worden bekeken. De sanitaire producten van Flaminia geven de badkamer een unieke uitstraling en zijn een lust en genot voor het oog. Origineel en met de allernieuwste technische oplossingen, zoals randloos spoelen, waterbesparende- en zelfsluitende systemen.

Flaminia App Goclean® toilet

Dit stijlvol vormgegeven toilet heeft geen rand waardoor er minder vuil achterblijft. Daarnaast beschikt het toilet over een waterbesparend systeem dat ervoor zorgt dat bij elke spoelbeurt 25% minder water wordt verbruikt. Goed voor uw portemonnee én goed voor het milieu. Het soft-closing systeem zorgt ervoor dat de toiletbril zachtjes sluit en door het thermo-systeem heeft de toiletbril altijd een comfortabele temperatuur. Gebruiksgemak ten top.

Italiaans vakmanschap

Het merk beschikt over veel verschillende productlijnen en is in veel gevallen ontworpen in samenwerking met beroemde Italiaanse ontwerpers, zoals Allesandro Mendini en Paola Navone. Bij Stone Company verkopen wij een groot assortiment aan design wastafels,- baden,- bidet toiletten,- toiletpotten en -kranen van Flaminia. 100% gemaakt in Italië en uitsluitend geproduceerd met pure materialen. Elke stap van het productieproces wordt in Italië uitgevoerd en nauwlettend in de gaten gehouden door Flaminia. Maak van uw badkamer een rustpunt in huis met het luxe design sanitair van Flaminia.

Flaminia sanitair kopen?

Stone Company is specialist in exclusief design sanitair en werkt al jaren met de prachtige producten van Flaminia. Bent u geïnteresseerd in Flaminia sanitair of wilt u meer informatie over dit Italiaanse merk of haar producten? Neem dan gerust contact met ons op. Eén van onze adviseurs staat u graag te woord. Wilt u de producten met eigen ogen bewonderen? Kom dan langs in onze showroom in Rotterdam. Hier vindt u een groot gedeelte van de complete collectie. Wanneer u interesse heeft in een specifiek product kunnen wij het product vrijblijvend voor u bestellen, zodat u het in de showroom kunt bekijken.