Om u geen hinder te laten ondervinden van onze ambitieuze verhuizing, zijn wij van 9-3-2024 t/m 16-4-2024 gesloten voor klantbezoek.

Project Rotterdam

Bij dit mooie project is er voornamelijk gebruik gemaakt van donkere en industriële aspecten. De gebruikte tegels zijn van Neolith en is de kleur ‘iron copper’. Het zijn grootformaat tegels met een afmeting van 120x120cm hierdoor zijn er weinig voegen nodig en oogt de badkamer een stuk ruimer. De dubbele douche is van geborsteld RVS en is afkomstig van het Italiaanse merk Quadro. De meubelen zijn op maat gemaakt door onze meubelmaker en de waskommen en het bad zijn van JEE-O. De wastafelkranen en badkraan zijn eveneens van het merk JEE-O en zijn afkomstig uit de ‘Pure serie’. De gekozen mozaïek combineert ons inziens prachtig met de tegels. De overige wanden zijn afgewerkt met kalkverf van Carte Colori.

Wilt u ook een soortgelijke badkamer?

Maak via onderstaand formulier een vrijblijvende afspraak met een van onze ontwerpers. Samen met u gaan we kijken naar de wensen en mogelijkheden voor de ruimte(s). Het woord ‘samen’ is hierin voor ons een belangrijk speerpunt. We begrijpen maar al te goed dat een nieuwe badkamer een investering is voor de aankomende jaren. Een badkamer die perfect op uw wensen en behoeften aansluit is voor ons dan ook van groot belang.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u onze showroom bekijken?

Bent u overtuigd geraakt door dit project om ook uw badkamer te laten ontwerpen door Stone Company? Kom dan langs in onze showroom in Rotterdam. U bent van harte welkom!